|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Με το καλό ....
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Απόσπασμα:
Η εταιρεία ενημερώθηκε .... τηλεφώνησέ τους, για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αύριο κιόλας θα φροντίσει τη μοτό. |
|
|||
|
|||
Συγγνώμη αλλά έχω την εντύπωση ότι με γράφετε?
|
|
|||
|
|||
σαφώς και δεν συμβαίνει αυτό που λες.....οι πληροφορίες μου, εκ των έσω, λένε ότι ισχύει η έκπτωση και στα αξεσσουάρ....
|
|
|||
|
|||
Δηλαδή της βαλίτσες της πλαϊνές του ADV από 850 που έχουν θα της πάρω με 25% δηλαδή 640 ?
|
|
|||
|
|||
ένα τηλέφωνο εκεί θα σου λύσει κάθε απορία.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν εκπτώσεις για τα αξεσουάρ με τη μόνη διαφορά ότι δεν είναι συμφωνημένα ποσοστά όπως γίνεται με την εργασία και τα ανταλλακτικά. Με ένα τηλεφώνημα στη Motion n' Style, θα πάρεις την απάντησή σου. Ελπίζω να βοήθησα... (και να μην κάνω λάθος...) |
|
|||
|
|||
Έκανα το τηλεφώνημα και μου ίππε ότι ισχύει η έκπτωση και στα αξεσουάρ του αναβάτη και της μηχανής (έκπτωση 15%) αλλά μου ίππε ότι οι βαλίτσες πάνε στο 1000 και με το 15% βγαίνουν 850 αλλά στον Παναγιωτόπουλο που είχα ρωτήσει μου είχαν πει 850 χωρίς να μου κάνει κάπα έκπτωση…τη λέτε εσείς?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |