|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Για να χαλαρώνουμε λίγο ....
|
|
|||
|
|||
Λίγο παλιό
(Απομακρύνετε τα παιδιά ) Ήταν μια φορά ένα ζιγκολό που την είχε πενήντα ( 50 ) πόντους και χρέωνε με τον πόντο . Ο κάθε πόντος πήγαινε 100 ευρω . Δηλαδή σου έβαζε 30 πόντους , πλήρωνες 3000 ευρω Αν σου έβαζε 40 πόντους , πλήρωνες 4000 ευρω. κ.ο.κ . Ήταν λοιπόν μια κοπέλα που τον γούσταρε πολύ αλλά δεν είχε λεφτά. Τόσες φορές τον είχε παρακαλέσει αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος : « τζάμπα δε γ@μώ » . Το βάζει λοιπόν σκοπό η κοπέλα , και αρχίζει να κάνει οικονομίες . Όταν είχε μαζέψει 1000 ευρω, πάει και τον βρίσκει , του δίνει τα λεφτά , « παίρνεις δέκα πόντους με αυτά τα χρήματα » . « Εντάξει » του λέει αυτή , συμβιβάζεται αφού δεν είχε άλλα λεφτά . Πάνε λοιπόν, για να το κάνουν . Γδύνετε η κοπέλα , βγάζει ο τύπος τη μαλαπέρδα. Μετράει δέκα πόντους και βάζει σημάδι με το μαρκαδόρο , και τσουπ της τη βάζει . Δέκα πόντους , ούτε χιλιοστό παραπάνω . Εκεί λοιπόν που το κάνανε , τρώει μια γλίστρα ο τυπάς , και τη βάζει κατά λάθος μέσα όλη ! « ΑΑΧΧ ! Το μ...νιιι μου ! » ουρλιάζει η λεγάμενη ! « Ποιο μ...νί σου μωρή ... εδώ πάθαμε 4000 ευρω ζημιά ...... ! » |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δυο γύφτοι πίνουν μπύρες και κουβεντιάζουν κάτω απο ένα δέντρο.
Γυρίζει ο ένας και λέει στον άλλον.... '' Αντέρφι βρωμάς πολύ ρε μεγάλε" '' και εσύ βρωμάς ρε" .... " Ναι αλλά εγώ είμαι......7 χρόνια μεγαλύτερος!" |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δύο αλκοολικοί συζητούν και λένε πως πρέπει να κόψουν το ποτό.
-Λοιπόν άκου τι θα κάνουμε , λέει ο ένας στον άλλο. Θα κρύψω ένα μπουκάλι ουϊσκυ πίσω από την πλάτη μου και αν το βρεις θα το πιούμε , ενώ αλλιώς θα το σπάσουμε. -Εντάξει λέει ο άλλος. Το κρύβει ο πρώτος και λέει: -Για πες που το έχω στο δεξί χέρι ή στο αριστερό; -Στο δεξί λέει ο άλλος. Και του απαντάει ο πρώτος: -Συγκεντρώσουυυυυυυυυυ !!! |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|