|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΒΙΤΣΙ
Απόσπασμα:
CP Τι έγινε τελευταία στιγμη. Δεν έχεις χρόνο να το ελένξεις. Δευτέρα είμαι ελεύθερος. Καλό βράδυ να έχεις. |
|
|||
|
|||
Ναπο... ο CPretenteriS θα τα ξεπεράσει τα εμπόδια... μη μου στεναχωριεσαι... Δευτερα πινουμε καφε Κολωνακι... Ελα με το φορτηγο γιατι τα παρκιν των μηχανων δεχονται μονο Γερμανούς...
|
|
|||
|
|||
Οι δρόμοι της αρκούδας Πρόγραμμα Εκδρομής Παρασκευή 17/9/2010: Αναχώρηση από Αθήνα σε 2 group. Το 1ο ξεκινάει στις 09:00 και το 2ο στις 17:00. Προορισμός Καλαμπάκα (Μετέωρα), μέσω Λαμίας-Δομοκού. (350 χλμ). 220 χλμ εθνική, περίπου 50 χλμ στροφιλίκι βατό, και 80 χλμ ευθεία σε καλό επαρχιακό δρόμο. Άφιξη περίπου σε 4 ώρες (καφέδες, βενζίνη, κατούρημα όλα μέσα). Σημείωση: Και το απογευματινό group θα είναι πάνω πριν βραδιάσει. Σαββάτο 18/9/2010: Αναχώρηση από Καλαμπάκα στις 09:00, με κατεύθυνση Μέτσοβο, λίμνη πηγών Αώου και Βοβούσα όπου τρώμε. Συνέχεια προς Γρεβενά, Σιάτιστα και διανυκτέρευση Βλάστη. (250 χλμ). 200 χλμ βουνό και 50 χλμ Εγνατία. Αν το κάναμε σερί θα θέλαμε 4 ώρες. Οπότε αν φύγουμε στις 9 και φτάσουμε Βλάστη στις 7 έχουμε και 6 ώρες για περιηγήσεις φαγητό καφέ κλπ. Κυριακή 19/9/2010: Αναχώρηση από Βλάστη στις 9 με σκοπό την διάβαση της οροσειράς του Γράμμου - Βίτσι. Ξενάγηση από μέλη του Αρκτούρου στο πάρκο της Αρκούδας, στο Νυμφαίο. Φτάνουμε Καστοριά νωρίς το μεσημέρι όπου και διανυκτερεύουμε. (110 χλμ). Δευτέρα 20/9/2010: Αναχώρηση για Αθήνα το πρωί. (550 χλμ)., Συμμετοχές Πρωινοί 1. Aeriko (μονός) ΠΣΚ 2. Syan (διπλός) ΠΣΚ 3. Hawk46 (μονός) ΠΣΚ 4. Arkas (μονός) ΠΣΚ 5. Xenos (μονός) ΠΣΚ 6. Vpentza (μονός) ΠΣΚ 7. Napgeo (μονός) ΠΣΚ Απογευματινοί 1. Teo71 ΠΣΚ 2. CPretenteriS (μονός) ΠΣΚ 3. Moby gr (μονός) ΠΣΚ 4. L3f (μονός) ΠΣΚ 5. Siraxanz (μονός) ΠΣΚ Θα μας βρουν επάνω
1. nikos-x (διπλός) ΠΣ 2.Bmwgogagis (διπλός) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δε θέλω να ακούω μαμακίες.... Φτιάξε το εργαλείο και κανόνισε τη δουλειά σου... Τα λεφτά δεν είναι το θέμα... Το θέμα είναι ποιος θα κρατάει τη σημαία.... |
|
|||
|
|||
Επειδή ρωτάτε πολλοί για προκαταβολή, να σας ενημερώσω, ότι δεν χρειάζεται....
Ωστόσο, αν υπάρξουν πολλές ακυρώσεις τελευταίας στιγμής, θα έχω πρόβλημα... Ως εκ τούτου Βασίζομαι στο λόγο σας....
|
|
|||
|
|||
Εγώ θα την κρατάω... ... το πολυ πολυ την Τριτη που θα παω γραφειο... να μη δουλευει η καρτα εισοδου μου...
|
|
|||
|
|||
Σίγουρα θα δουλεύει η κάρτα εξόδου σου...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες των φορτηγών - βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης από την Δευτέρα, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησαν σήμερα στην Θεσσαλονίκη. Ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση του κλάδου με μια μικρή βόλτα θα διαπιστώσετε ότι οι ουρές στα βενζινάδικα επανήλθαν Τεο71....προσοχή με τις προκαταβολές.....μη βιαστείς.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.. | panos1100gs | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 26-04-2010 19:34 |