|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θα αντισταθεί ο κόμης Δράκουλας στο ελληνικό αίμα???
Απόσπασμα:
Καλώς μας βρήκατε Νικολάκη !!! |
|
|||
|
|||
μπραβο μουρλέ!! κοίτα μην αργήσεις για την περιγραφή!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθατε παίδες, αναμένουμε συγκλονιστικές φωτό!!!
|
|
|||
|
|||
Έρχεται....
|
|
|||
|
|||
Ήταν τέλη Οκτώμβρη όταν ένα φιλαράκι απο τη δουλειά πιεσμένος και αυτός μου λέει Νίκο βγάλε πρόγραμμα να πάεμ ένα τετραημεράκι με τις μηχανές.......του λέω μέσα....και πέρνω κατευθείαν το Θοδωρή τηλέφωνο και του λέω με μιας....
-Έλα ψηλέ μέσα Νοέμβρη το ψήνεις για ένα τετραημεράκι Άλπεις ιταλίκες -Μέσα...βγάλε πρόγραμμα και φύγαμε.....(σάστισα προς στιγμήν κατευθεία ψημένος ο ψηλός) -Εντάξει τα λέμε έχω δουλεία -Ciao -Ciao........ Στρώνομαι στο πρόγραμμα...και βλέπω ότι με 2 μέρες άδεια χαριστηκά απο τη δουλειά και με 100000 παρακάλια ....δεν μας καθόταν η επιστροφή λόγο πλοίου...... Ξαφνικά μου λέει και ο φίλος απο το γραφείο(Varaderakias) Άστο Νικόλα κάτι έκατσε...... Εμένα μου είχε σφηνωθεί βέβαια η ιδέα να την κάνω λόγο και της τεράστιας πίεσης στη δουλειά δεν την πάλευα.... Παρασκευή 5/11 τηλέφωνο ψηλός.... -Μίλησα με Μιχάλη(κτμ990) και μου είπε να την κάνουμε για ένα χωριουδάκι νότια Ρουμανία έχει έναν ξάδερφο θα μας φιλοξενήσει και θα τριγυρίσουμε τηνν γύρω περιοχή...το ψήνεις??? -Μέσα κατευθείαν απαντάω....έχουμε κάτι εκκρεμότητες με την χώρα....Τον πέρνω και σε πέρνω καπάκια... -Γειά -Γειά....... Τελικά ο Μιχαλής την Δευτέρα μας λέει δεν μπορεί.......και το ωήσαμε μόνοι μας...... Έτσι ξεκινήσανε όλα .......ένα τετραημεράκι με 3500χιλ....θέλαμε να ανέβουμε και να γράψουμε χιλιόμετρα με τις μηχανές, να ξεφύγουμε απο τις παπαρολόγίες γύρω μας και τους κερδισμένους/χαμένουςε τον εκλογών......να διώξουμε τα άνγχη για το μέλλον μας έστω και για 5 μέρες απο το μυαλό μας.... Γρήογορα βγήκανε οι χάρτες .......βγάλαμε την πράσινη κάρτα για την μηχανή.....ένας καφές γρήγορος για το πως θέλουμε να κάνουμε αυτό το ταξιδιωτικό.....και το ραντεβού ορίστικε για την Πέμπτη 11/11 στα διόδια κατα τις 17.00....σκοπός μας να πατήσουμε γκάζι να περάσουμε συνορα και όσο πιο ψηλά φτάσουμε για να φάμε χιλιόμετρα...σκοπός μας ήταν να γυρίσουμε την Ρουμανία..... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Έλεος πρέπει να φύγω για την τράπεζα.....τα ATM's δεν δουλεύουν χαχαχαχαχαχα
συνεχίζεται.....με τρελές φότο απο Καρπάθια ...μεσαιωνικα χωριουδάκια.....ηλιοβασιλέματα.....ομίχλες.......θερμακρασίες πολικές...και πάντα βέβαια κάτω απο το άγρυπνο βλέμα του κόμη που μας παρακολουθούσε απο την αρχή της διαδρομής μας...... |
|
||||
|
||||
. Και βέβαια, θα επισκευτήκατε το πασίγνωστο μπαρ, με τον "πρωτότυπο" τιμοκατάλογο .... .
|
|||
|
|||
Αντε ρε νικο....φωτο είπες και φωτο δεν βλεπω.....
|
|
|||
|
|||
"Πιάσε"... μία απ' όλα...!!!!!!!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όταν ο εχθρός υποκλίνεται μπροστά στο ελληνικό μεγαλείο. Ανατριχίλα από υπερηφάνεια | Slane | Πολιτισμός | 24 | 16-11-2010 00:24 |
Επείγον !!! Ζητήτε αίμα 0(-) αρνητικό | jsiout | Κοινωνική ευαισθησία | 3 | 04-05-2010 14:12 |
Ζητείται αίμα | syan | Κοινωνική ευαισθησία | 0 | 06-11-2009 17:37 |
Δάκρυα απο αίμα... | georgekostas | Διάφορα | 7 | 03-09-2009 16:01 |
Κατασκευάστηκε μικροτσίπ που θα κινείται στο αίμα | Black_Shadow | Κόσμος | 7 | 22-02-2009 00:07 |