|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οσα θάθελε να φωνάξει ο GeorgeP
λόγω φάτσας;
(πέσαμε πάλι στην πλάγια μείωση του αντιπάλου ώστε να απαξιωθεί "επαγωγικά" κάθε σοβαρό που μπορεί να λέει) κάαααλα |
|
|||
|
|||
xmmm
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην βαζω παραθεσεις τωρα......βαριεμαι!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by ckk; 02-05-2011 at 14:01. |
|
|||
|
|||
ΟΛΑ τα περιμενεις απο το κρατος και τους πολιτικους φιλε Χρηστο? Μα ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ????????
ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΤΙΠΟΤΑ???????????? Θελεις βουρδουλα πανω απο το κεφαλι σου? χωρις νομους και τριβολους δεν μπορεις δηλαδη ΕΣΥ ως οντοτητα να λειτουργησεις?????????????? Δεν ξερεις πιο ειναι το σωστο και πιο το λαθος?? Οσο για τα παραπανω αλλοπροσαλλα(συγνωμη) που γραφεις, εχεις παει ποτε σε πολεοδομια με ολα τα χαρτια στο χερι ενα-ενα, και μαλιστα γραμμενα απο το χερι του ιδιου πολεοδομου που υποτιθεται θα σου εβγαζε την πολυποθητη αδεια και να σε καθυστερει ΜΗΝΕΣ γιατι ΕΙΧΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΝ ΑΛλΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ του 10% της αξιας της ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΔΕ?????? μαλλον οχι!!!!!!!! Εγω ομως ΝΑΙ!!! Εχεις παει σε τελωνειακο να κανεις δουλεια με ολα τα χαρτια στο χερι, ενα-ενα, οπως εκανες 30 χρονια τωρα και επειδη αυτην την φορα ΔΕΝ ειχες το απαιτουμενο μπαξις εφυγες απρακτος????? Μαλλον οχι Εγω ομως ΝΑΙ!!!! Μην κοιτας τι μπορει να κανει η πατριδα για σενα αλλα κοιτα τι μπορεις εσυ να κανεις για την πατριδα!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν κάνει η πατρίδα αυτά, που θέλω εγώ να κάνει για μένα, και είναι όλα ηθικά και άμεμπτα σε διαβεβαιώ – και ξέρω να τα ξεχωρίσω όταν τα κάνει, τότε και εγώ θα κάνω ότι χρειασθεί για εκείνη. Έχω καεί στο χυλό, οπότε φυσάω και την γιαούρτη. (Επειδή είμαι και λίγο λαϊκός) Last edited by ckk; 02-05-2011 at 17:35. |
|
|||
|
|||
Παιδιά, μειώστε τα μεγέθη των πολύχρωμων και πλουμιστών γραμματοσειρών σας και αυξήστε την πειστικότητα των ασθενών μέχρι στιγμής επιχειρημάτων σας...
Αλλιώς χαλάτε και αυτό το ποστ όπως κάνετε με τόσα άλλα. |
|
|||
|
|||
gemara καραthumbs up
|
|
|||
|
|||
Αφήστε μας να γίνουμε μαλλιά κουβάρια!!!
Δείτε το σαν την Εκκλησία του Δήμου! Δεν είναι και νήμα τεχνικού ενδιαφέροντος να χαθεί ο μπούσουλας! Πολιτικές απόψεις ανταλλάσονται.... |
|
|||
|
|||
εχεις δικιο γιωργο μου,αλλα που να το βρεις...(μεγαλη φατσουλα)
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο (GeorgeP) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 62 | 13-04-2011 10:22 |
Χρόνια Πολλά GeorgeP | Lerian | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 29 | 13-04-2010 23:22 |
GeorgeP & BMW RT * Σχέσεις Πάθους !! | frits | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 33 | 17-12-2009 20:13 |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο !!! - (GeorgeP) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 14-04-2009 23:14 |