GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Πολιτισμός

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 02-05-2011, 00:19
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Οσα θάθελε να φωνάξει ο GeorgeP

λόγω φάτσας;
(πέσαμε πάλι στην πλάγια μείωση του αντιπάλου ώστε να απαξιωθεί "επαγωγικά" κάθε σοβαρό που μπορεί να λέει)
κάαααλα
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 00:59
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

xmmm
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 12:22
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
λόγω φάτσας;
(πέσαμε πάλι στην πλάγια μείωση του αντιπάλου ώστε να απαξιωθεί "επαγωγικά" κάθε σοβαρό που μπορεί να λέει)
κάαααλα
Απο τα γραφομενα εδω μεσα αυτο φαινεται!!!!
Μην βαζω παραθεσεις τωρα......βαριεμαι!!
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 13:58
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan Εμφάνιση μηνυμάτων
Η απάντηση βέβαια δεν απευθύνεται στον Στράτο, αλλά στον συντάκτη του mail, άλλά και στους αντίστοιχους συμφωνούντες.

ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ ???????

Έχω βουλιάξει κι εγώ μές τη συλλογική κατήφεια, μες την κατάθλιψη...

Φοβάμαι, ανησυχώ, θλίβομαι, αναρωτιέμαι για το μέλλον των παιδιών μου,

για το γκρέμισμα των ονείρων μου και των μακρυχρόνιων προσπαθειών μου...

Αλλά ακόμα και αυτά καλύπτονται από την βαθιά μου οργή...

Πού ήμουν όλα αυτά τα χρόνια εγώ;

Πού ήσουν όλα αυτά τα χρόνια εσύ, εαυτέ μου;

Πού ήσουν όταν μας κοροϊδευαν, μας ξεπουλούσαν,

μας πέταγαν τα πλαστικά όνειρα στη μούρη κι εσύ τα κυνηγούσες;
ΉΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ

Πού ήσουν όταν ο γιατρός σού ζητούσε το φακελλάκι για να σε κάνει καλά και αντί να τον καταγγείλεις τον πούστη, τον πλήρωνες αποκαλώντας τον "γιατρέ μου"

ΌΤΑΝ ΧΡΕΙΆΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ 5,000,000 ΔΡΧ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ.

Πού ήσουν όταν έβλεπες τους μεγαλοδικηγόρους να γίνονται μοντελάκια ζωής στην τηλεόραση

και να κόπτονται για το κοινό καλό και το δίκαιο, δηλώνοντας 10,000 ευρώ εισόδημα...

ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ (ΛΑΘΟΣ) ΖΗΛΙΑ…?

"Πόσο καλά τα λέει ο φούστης..." έλεγες

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ. ΙΣΑ – ΙΣΑ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.

Πού ήσουν όταν έδινες το μπαξίσι στην πολεοδομία αντί να του δώσεις γροθιά στη μούρη του καργιόλη

αλλά μετά δεν θα έβγαινε η άδεια της πολυπόθητης οικοδομής μικρό λαμόγιο ελληνάρα...

ΑΝ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΩΣΤΑ, ΟΥΤΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ – ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Το σάλιο σου γαργάρα και έδινες τη μιζούλα στον πολεοδόμο, στον ικατζή που σου έκανε τον έλεγχο στην επιχειρησούλα σου,

στον εφοριακό που ανακάλυψε τις δικές σου λαμογιές... Κάλλιο να πληρώσεις 10 σε αυτόν παρά 50 στο κράτος.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ, ΛΟΓΩ ΣΩΣΤΩΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ

Πού ήσουν όταν έτρεχες στα γραφεία των βουλευτών για να τους παρακαλέσεις να βολέψουν το σπλάχνο σου,

το άχρηστο σπλάχνο σου, που δεν κατάφερε να κάνει τίποτα περισσότερο στη ζωούλα του από το να γλύφει κατουρημένες ποδιές και βρώμικους ####υς...

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ – ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΩΝ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΕΤΣΙ. ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM.

Πού ήσουν όταν ανταγωνιζόσουν στις συγκεντρώσεις των προβάτων (ωπ! κομμάτων ήθελα να πω),

με τους λοιπούς "συντρόφους" για το ποιος θα σηκώσει τη μεγαλύτερη σημαία...

ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

Πού ήσουν όταν ξελαρυγγιαζόσουν λαμόγιο για το δίκαιο του λαού, πηδώντας πάνω κάτω μόλις έβλεπες φακό

για να σιγουρευτείς ότι θα σε δει ο πολιτευτής που θα σε βάλει εποχιακό, συμβασιούχο στο δήμο...

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ

άλλος ένας στην πλάτη των υπολοίπων που θα καθαρίζει φασόλια στο οκτάωρό του

(όχι ρε!!! πλέον μπαίνεις στο φέισμπουκ, έχεις εξελιχθεί)

ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ

Πού ήσουν μικρομεγαλεπιχειρηματία όταν μαγείρευες τα δικά σου βιβλία για να πληρώσεις λιγότερα,

ΠΟΤΕ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΑΓΥΡΕΥΩ ΚΟΚΟΡΑ ΚΡΑΣΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ

για να πάρεις το τέρας SUV που θα κάλυπτε τη μικροτσούτσουνη ύπαρξή σου με το μέγεθός του...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ TURBO S KARDIA MOU. ΤΗΝ ΑΠΛΗ S ΕΧΩ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ, ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ‘ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ’, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΟΣΜΙΟ.

Πού ήσουν μαντάμ σουσού όταν γελούσες σαν ηλιθία στη δασκάλα του παιδιού σου, που ######## έμαθε,

######## το μαθαίνει, όταν αναγνώριζες τις ######## που κάνουν στο παιδί, αλλά πού να τρέχεις τώρα έχεις κι άλλες δουλειές...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ

Αλλωστε το παιδί θα το στείλουμε στο Λονδίνο να σπουδάσει...

εκεί θα καλυφθούν όλες οι ανεπάρκειες του δικού μας εκπαιδευτικού συστήματος...

ΣΩΣΤΟΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

Πού ήσουν συνδικαλιστή της πλάκας και του ελέους

όταν με τη δύναμη που σου δίνει το ότι βολεύτηκες σε μια ####μένη δημόσια επιχείρηση,

κατέβαζες τους διακόπτες μιας ολόκληρης χώρας,

δημιουργώντας τόσα προβλήματα,

ίσα για να διαμαρτυρηθείς/εκβιάσεις για τα δικά σου μικροσυμφέροντα...

ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ? €Μ30 (ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ)… ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ?

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ.

Πού ήσουν όταν το ελληνικό όνειρο έσκασε μύτη;

αγόραζες πορτοκαλιές εφημερίδες λαμόγιο και έπαιζες χρηματιστήριο λες και είναι λοτταρία...

Πού ήσουν όταν εταιρείες ανύπαρκτες, με ένα γραφειάκι 2χ3 και 1 άτομο προσωπικό,

χτύπαγαν λίμιτ απ κάθε μέρα...

Πού ήσουν όταν έπαιρνες μετοχοδάνεια και υποθήκευες τα χωραφάκια του παππού,

πιστεύοντας ότι θα γίνεις πλούσιος σε ένα μήνα (και πολύ λέω)...

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑ. ΕΠΕΝΔΥΑ. ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5ΕΤΙΑΣ. ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ FUNDAMENTALS ΚΑΙ ΟΧΙ SE ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΙΚΕΣ TEXNIΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ 10ΗΜΕΡΟΥ.

Πού ήσουν όταν το χέρι σου πετάει τα σκουπίδια, δεξιά και αριστερά μέσα στο δάσος,

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΝΩ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ FRITS.

όταν γεμίζεις τις παραλίες αποτσίγαρα ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ και πλαστικά ποτήρια φραπέ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΦΡΑΠΟΓΑΛΑ (όχι φραπέ ρε πια, φρέντο έλεος, πού ζεις

ΣΩΣΤΟΣ. ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΑ ΠΟΤΗΡΙΑ. ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ COMO.

Πού ήσουν όταν το παιδί σου ουρλιάζει στο αυτί του διπλανού,

αδιαφορώντας για την ύπαρξή του (όλοι να καούν ρε, εγώ θα φάω τα κεφτεδάκια μου και είμαι μια χαρά... γκρααααααου)

ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ. ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΑΝΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ.

Πού ήσουν όταν έβλεπες τα σκάνδαλα να σκάνε το ένα μετά το άλλο...

ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

όταν οι θρησκευτικοί "άρχοντες"

αποδεικνύονταν κοσμικότεροι των κοσμικών απατεώνων...

ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ

σταμάτησες να παντρεύεσαι, να βαφτίζεις, να συμμετέχεις στα κοινά της εκκλησίας επρος ένδειξιν της αηδίας σου;

ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΠΙΓΕΙΟ – ΑΛΛΟ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΙΑΣ

σιγά ρε.. όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη...

Πού ήσουν όταν η χώρα σου καιγόταν απ' άκρη σε άκρη...

πού ήσουν όταν λίγο έλειψε να χαθεί η Ολυμπία,

ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ‘ΑΘΗΝΑ 2004’. Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ. ΕΠΕΣΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ.

πήρες το τριχίλιαρο πρόβατο και έσκασες...

????????????

τουμπεκί ψιλοκομμένο... και ναι! τους ξαναψήφισες.. ξανά και ξανά και ξανά...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ. ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM.

Πού ήσουν όταν τα ροζ πλημμύρισαν τη ζωή σου...

ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΡΟΖ. ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΚΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ, ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ.

έσκυψες κι εσύ στην κλειδαρότρυπα αυτό έκανες..

τι είπε, τι έκανε, πήρε καλά την πίπα;

ΣΩΣΤΟΝ… ΚΑΙ?
(ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΠΑ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ)

και για το πάπλωμα κουβέντα κανείς... για την ταμπακέρα σιωπή...

ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ FORUM (ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΛΠ)

Όλοι βολεμένοι στον μικρόκοσμό τους.. .ποιος θα έχει την πιο μεγάλη τζιπούκλα,

την πιο γαμάτη γκόμενα, την πιο σικ γυναίκα, τα πιο όμορφα παιδιά...

τις πιο καλές σπουδές, το πιο γαμάτο σπίτι, το πιο μεγάλο τζάκι, το πιο άνετο σαλόνι,

το πιο βαθύ καναπέ, την πιο μεγάλη πλασμα(τική) τηλεόραση, το πιο σύγχρονο ηχοσύστημα...

τις πιο σικάτες διακοπές, τις πιο χλιδάτες αποδράσεις, τις πιο

γκλαμουράτες εξόδους...

ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ? ΤΑ ΕΚΛΕΨΑ? ΣΤΑ ΕΚΛΕΨΑ?

Και δανειζόσουν λαμόγιο, δανειζόσουν...

όχι χρήμα... χρόνο δανειζόσουν...

Και απλά ο χρόνος τέλειωσε...

Κάποτε θα ερχόταν η ώρα... νομοτελειακό είναι....

Τώρα μη φωνάζεις λαμόγιο, απατεωνίσκε...

Αποδέξου και μη φωνάζεις...

Γιατί ΦΤΑΙΣ για ΟΛΑ...

ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ...

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ...

ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ.

ΟΧΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ?

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ?

Καιρός είναι να κάνουμε μια καλή αυτοκριτική...

να πούμε εγώ φταίω και να δούμε πώς θα καθαρίσουμε

τα ##### που ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ...

τα ##### που ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ & ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ γιατί είμαστε και

λίγο ΜΑΛΑΚΕΣ...

ΣΩΣΤΟΣ

που εμείς ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ...

Σταμάτα λοιπόν τις κορώνες,

κατέβασε τους τόνους της "δίκαιης αγανάκτησής" σου

& σκέψου τη δική σου συμμετοχή, τα δικά σου λάθη...

ΕΛΛΗΝΑΡΑ ε ΕΛΛΗΝΑΡΑ !!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΦΑΝΕΡΑ… ΠΑΝΣΟΦΕ ΓΕΝΝΑΙΕ ΜΟΥ?

Last edited by ckk; 02-05-2011 at 14:01.
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 15:56
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΦΑΝΕΡΑ… ΠΑΝΣΟΦΕ ΓΕΝΝΑΙΕ ΜΟΥ?
ΟΛΑ τα περιμενεις απο το κρατος και τους πολιτικους φιλε Χρηστο? Μα ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ????????

ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΤΙΠΟΤΑ????????????

Θελεις βουρδουλα πανω απο το κεφαλι σου? χωρις νομους και τριβολους δεν μπορεις δηλαδη ΕΣΥ ως οντοτητα να λειτουργησεις??????????????

Δεν ξερεις πιο ειναι το σωστο και πιο το λαθος??

Οσο για τα παραπανω αλλοπροσαλλα(συγνωμη) που γραφεις, εχεις παει ποτε σε πολεοδομια με ολα τα χαρτια στο χερι ενα-ενα, και μαλιστα γραμμενα απο το χερι του ιδιου πολεοδομου που υποτιθεται θα σου εβγαζε την πολυποθητη αδεια και να σε καθυστερει ΜΗΝΕΣ γιατι ΕΙΧΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΝ ΑΛλΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ του 10% της αξιας της ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΔΕ??????

μαλλον οχι!!!!!!!!

Εγω ομως ΝΑΙ!!!

Εχεις παει σε τελωνειακο να κανεις δουλεια με ολα τα χαρτια στο χερι, ενα-ενα, οπως εκανες 30 χρονια τωρα και επειδη αυτην την φορα ΔΕΝ ειχες το απαιτουμενο μπαξις εφυγες απρακτος?????

Μαλλον οχι

Εγω ομως ΝΑΙ!!!!

Μην κοιτας τι μπορει να κανει η πατριδα για σενα αλλα κοιτα τι μπορεις εσυ να κανεις για την πατριδα!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 17:32
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
ΟΛΑ τα περιμενεις απο το κρατος και τους πολιτικους φιλε Χρηστο? Μα ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ???????? ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΤΙΠΟΤΑ???????????? ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ. ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ. ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΞΗ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
Θελεις βουρδουλα πανω απο το κεφαλι σου? χωρις νομους και τριβολους δεν μπορεις δηλαδη ΕΣΥ ως οντοτητα να λειτουργησεις?????????????? ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΥΓΕΝΗΣ ΚΥΡΙΟΣ, ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΣ? ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ… ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΑ.ΑΚΑ?
Δεν ξερεις πιο ειναι το σωστο και πιο το λαθος?? ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ? ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΗΤΕΣ. ΌΧΙ ΕΓΩ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ, ΟΠΩΣ ΟΙ ‘ΦΙΛΑΘΛΟΙ’ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ, ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΑΜΒΑΝΑΝ.
Οσο για τα παραπανω αλλοπροσαλλα (συγνωμη) ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣ ΈΤΣΙ.που γραφεις, εχεις παει ποτε σε πολεοδομια με ολα τα χαρτια στο χερι ενα-ενα, και μαλιστα γραμμενα απο το χερι του ιδιου πολεοδομου που υποτιθεται θα σου εβγαζε την πολυποθητη αδεια και να σε καθυστερει ΜΗΝΕΣ γιατι ΕΙΧΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΝ ΑΛλΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ του 10% της αξιας της ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΔΕ??????
μαλλον οχι!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ? ΌΝΤΩΣ ΟΧΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Εγω ομως ΝΑΙ!!!
Εχεις παει σε τελωνειακο να κανεις δουλεια με ολα τα χαρτια στο χερι, ενα-ενα, οπως εκανες 30 χρονια τωρα και επειδη αυτην την φορα ΔΕΝ ειχες το απαιτουμενο μπαξις εφυγες απρακτος?????
Μαλλον όχι. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΕΣ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΚΟΛΑΓΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΣΟΛΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ:

ΠΧ, ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ:
ΕΓΩ: ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΩ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ
ΕΓΩ: ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΑ?
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
ΕΓΩ: ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΑΣ?
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: ΑΥΤΟ
ΕΓΩ: ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ?

Ποτέ δεν έχω πάει δεύτερη φορά. Ποτέ δεν έχω πληρώσει φακελάκι.
Τους ‘πληρώνοντες’ τους καταλαβαίνουν τα όρνεα και τους πλησιάζουν ανάλογα. Τους τίμιους δεν μπορούν. Ίσως παίζει ρόλο και το αγέρωχο του ύφους. Δεν πάω να μου κάνουν καμία χάρη. Την δουλειά τους θα κάνουν. Και ελπίζω να μην ακουστεί υπεροπτικό, έχω και την εντύπωση ότι το ευχαριστιούνται που κάνουν δουλειά μαζί μου.

Εγω ομως ΝΑΙ!!!!
Μην κοιτας τι μπορει να κανει η πατριδα για σενα αλλα κοιτα τι μπορεις εσυ να κανεις για την πατριδα!!!!!!
κάτι τέτοια σας λέει ο (made in USA) Γιωργάκης και μασάτε. Μαγκιά σας. Eγώ είμαι Ελληνάρας - κλασομπανιέρας - κλέφτης - ανήθικος - επιχειρηματίας, που είπε και η τρελή στην Πάνια.

Αν κάνει η πατρίδα αυτά, που θέλω εγώ να κάνει για μένα, και είναι όλα ηθικά και άμεμπτα σε διαβεβαιώ – και ξέρω να τα ξεχωρίσω όταν τα κάνει, τότε και εγώ θα κάνω ότι χρειασθεί για εκείνη.

Έχω καεί στο χυλό, οπότε φυσάω και την γιαούρτη.

(Επειδή είμαι και λίγο λαϊκός)

Last edited by ckk; 02-05-2011 at 17:35.
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 21:21
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Παιδιά, μειώστε τα μεγέθη των πολύχρωμων και πλουμιστών γραμματοσειρών σας και αυξήστε την πειστικότητα των ασθενών μέχρι στιγμής επιχειρημάτων σας...
Αλλιώς χαλάτε και αυτό το ποστ όπως κάνετε με τόσα άλλα.
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 22:15
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

gemara καραthumbs up
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 22:33
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Αφήστε μας να γίνουμε μαλλιά κουβάρια!!!

Δείτε το σαν την Εκκλησία του Δήμου!

Δεν είναι και νήμα τεχνικού ενδιαφέροντος να χαθεί ο μπούσουλας!

Πολιτικές απόψεις ανταλλάσονται....
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 22:37
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά, μειώστε τα μεγέθη των πολύχρωμων και πλουμιστών γραμματοσειρών σας και αυξήστε την πειστικότητα των ασθενών μέχρι στιγμής επιχειρημάτων σας...
Αλλιώς χαλάτε και αυτό το ποστ όπως κάνετε με τόσα άλλα.
εχεις δικιο γιωργο μου,αλλα που να το βρεις...(μεγαλη φατσουλα)
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης