|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: KTM 1190...με 270χλμ/ωρα...
Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα...
|
|
|||
|
|||
καλο τιμονι!!πρεπει- απ οτι καταλαβα- να ειναι το ποιο γρηγορο στη κατηγορια του..ουτε tiger,ουτε multi...
|
|
|||
|
|||
Μπα... ολα στην ιδια μοιρα με μας(BMW)ειναι...ολα συναγωνιζομαστε για μια καλυτερη θεση...στο συνεργειο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι σαφώς το πιο γρήγορο. Το θέμα είναι , ποσο χρήσιμο είναι αυτό το προσόν στη συγκεκριμένη κατηγορία.... Εμένα πάντως δε με απασχολεί η ταχύτητα και οι απόλυτες επιδόσεις, όταν μιλάμε για mega ON/OFF & touring μηχανάκια. Για κάποιους όμως, είναι "θέμα"... |
|
|||
|
|||
ωραίος ο μιμίκος!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ισως να μου λειπουν εμενα και να κανω ονειρα για +30,40 χλμ στο κοντερ μου παντως συνδιαζει αψογα και το ξεκα@..λωμα που λειπει απο τα bmw....σε αυτο δεν χωρα αντιρρηση. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι οπως οταν πας σβελτα με το 800αρι στο χωμα και αναγκαζεσαι να πας λιιιγο πιο δεξια για να σε περασει αερας εκεινο το GasGas που λυσσαει το μαμημενο... Οκ τα OnOff κανουν λιγο απ'ολα αλλά αν θες πολυ καλο σε ολα θες...πανω απο μια μοτοσυκλετα...και αρα...αρα... Αρα που καταληγουμε;....... |
|
|||
|
|||
Λ7 ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Last edited by forester; 19-05-2013 at 15:45. |
|
|||
|
|||
Το οδήγησα το τέρας, κ είναι πραγματικό τέρας.
Από τα 100km/h στα 185 σε λιγότερο από 3"..,Τρελό γκάζι, τρελή δύναμη. Ευτυχώς που έχει τη χαρτογράφηση και κατεβαίνει στους 100hp όταν χρειαστεί. Το μόνο μεμπτό είναι η ενοχλητική ζέστη κάτω από τα σωθικά του. |
|
|||
|
|||
αποτελεί την πιο τίμια πρόταση αυτή τη στιγμή.
Στα λεφτά του, δικαιότερη και εξίσου ποιοτική με τη BMW. Ανετα το επόμενο μηχανάκι μου |
|
|