|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χωμάτινη εκδρομή την Κυριακή 20/11/11 !!!
Το ξέρω για αύριο αλλά υπάρχουν οικογενειακές υποχρεώσεις. Το ξέρω ότι δεν θα το μετανιώσω και σίγουρα θα προσπαθήσω να έρθω στο επόμενο σχολείο. Αν τα έχω περάσει μπορεί να σας ακολουθήσω στην εκδρομή!! Αρχές Νοεμβρίου θα παρακολουθήσω το safe riding school level 2 με τον Θανάση Χούντρα στις Αφίδνες!
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση να είστε πάντα καλά με υγεία και πάντα όρθιοι! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρε Ντινοπουλε ...''πειραξες'' τις ημερομηνιες??? Τα λεμε...(χικ) |
|
|||
|
|||
ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ
|
|
|||
|
|||
θα μπορουσα ναρθω και εγω εχω περασει το level1 ? να γνοριστουμε και απο κοντα ειμαι κενουριοσ στο forum
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ωστόσο, όλο και σε κάποιο καφέ θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε νωρίτερα ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Για να ζεσταινόμαστε σιγα σιγα!!! |
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε παίδες, δυστυχώς εγώ θα είμαι Σαντορίνη!
Τουλάχιστον να δούμε φώτο και βιντεάκια εεεεε???? |
|
|||
|
|||
Αύριο πιστεύω ότι θα έχουμε τις λεπτομέρειες !
|
|
|||
|
|||
Μια ...θεση παρακαλω εκει ..πισω πριν την ...σκουπα!
Ευχαριστω. Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Mε το καλο παιδια αν και απο εχθες στην χωματινη φτειαχτηκα αγρια.....αλλα με ασφαλτινα που να παω... αν ειναι πολυ πιο δυσκολο απο εχθες...!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
προεκταση ζελατινας 40€ | GAGARIN | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 01-12-2010 12:16 |
Προεκταση ζελατινας TOURATECK | antonis1150GSA | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 23-02-2010 14:40 |
Χειμερινές εκπτώσεις( στη Γερμανία) | fmargaritis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 29-01-2010 00:46 |
Περί Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 04-05-2009 00:33 |