|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μια βόλτα διαφορετική απο τις άλλες!!!
Μπραβο σας παιδια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ηταν το ωραιοτερο ''ταξιδι'' που διαβασα στο forum ...!!!!! |
|
|||
|
|||
Θαναση απο 4-5 φιλαρακια που γνωρισα απο τον Βολο και ξερετε εσεις ποιοι ειστε,δεν περιμενα τιποτα ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο ανθρωπους με το δικου σας πιον.Μας κανατε περιφανους που εστω και νοητα ανηκουμε στην παρεα σας(το εχω πει πολες φορες και θα το πω αλλες τοσες,πως η καλυτερη ενεργεια που εκανα φετος ηταν που γραφτικα σ'αυτο το forum κανοντας πραγματικους ΦΙΛΟΥΣ).Να συνεχεισετε με αυτο το ηθος και ο Θεος σιγουρα θα ανταμιψει με τον Δικο του τροπο τις πραξεις σας..Στις μερες μας που τα χρηματα ειναι λιγοστα για πολους απο εμας ,εσεις βρηκατε το κουραγιο-σθενος-μεγαλοψυχια και με οποια χρηματα στεριθηκατε ητε ειναι λγα,ητε ειναι πολλα ,ητε μηδαμινα,ΕΣΕΙΣ με αυτην την πραξει δωσατε λιγο γελιο ΑΛΛΑ συμαντικο σε ατομα που πραγματικα το ειχαν ανγκη.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ :sm5::sm5::sm5::sm4::sm5::sm4::sm5::sm4::sm4::sm4::sm5::sm4: |
|
|||
|
|||
μπραβο ρε παιδια!:sm4:
|
|
|||
|
|||
το 1ο μου μνμ στο φορουμ(εχω διαβασει πολλα ταξιδιωτικα εδω μεσα), αλλα αυτο με συγκινησε πραγματικα .χιλια μπραβο παιδια κ απο μενα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
συγκινητικό. να είστε παντα καλά |
|
|||
|
|||
παιδιά μεγάλο μπράβο για τέτοιες κινήσεις ανθρωπιάς!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια βόλτα στον Παράδεισο… | Strats | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 60 | 01-07-2011 15:03 |
[ΚΡΗΤΗ] Μια ανοιξιάτικη, μεσημεριανή, χαλαρή βόλτα... | yns | Χωμάτινες εξορμήσεις | 36 | 29-06-2011 13:48 |
Ηράκλειο. Μια βόλτα στις 4 Εποχές. | Eftixis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 41 | 05-04-2011 19:00 |
Μια όμορφη βόλτα την Κυριακή στην πόλη.... | Michael Chatzilias | Ταξίδια στο εξωτερικό | 39 | 18-01-2011 22:23 |
Μια μικρή βόλτα... 600 χλμ | Kwstas_kef | Κόσμος | 11 | 20-11-2009 04:31 |