|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ξερει κανεις;Garmin Streetpilot 2720
Παντως το 30αρι της Garmin στον Αλιμο το πουλαει 79 ευρα
Θα το παρεις λιγοτερο σιγουρα του περνας και την αναβαση και καθαρισες δεν ειναι αδιαβροχο αλλα λυνετε ευκολα με μια αδιαβροχη θηκη απλο γερο γρηγορο αξιοπιστο και garmin |
|
|||
|
|||
Οι χαρτες ΔΕΝ περνανε μεσω του mapsource!!!!!!
Πρεπει να δει ο η/υ σου τη συσκευη (gps) σαν εξωτερικο σκληρο. Αν δεν το κανει αυτο, δεν περνανε οι χαρτες. Το mapsource το χρησιμοποιεις μετα για ανταλλαγη δεδομενων (ιχνη και σημεια ή tracks & waypoints, αντε και routes) μεταξυ υπολογιστη και gps. Το προγραμμα (map source) πρεπει να εχει επισης φορτωμενους χαρτες που δεν εχουν σχεση με αυτους της συσκευης. Αλλη ιστορια...... LELO-phone |
|
|||
|
|||
Αυτο πώς γινεται;Συνδεω USB οκ αλλά...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
απο που τους περνεις αυτους τους χαρτες
|
|
|||
|
|||
Πρέπει να κατεβάσεις αρχειάκι unlock για Mapsource....
Κώστα δες αν έχεις επιλογή μέσα από το Garmin για να το βλέπει σαν σκληρό δίσκο!!!! Αν έχει το γυρνάς σε αυτήν την επιλογή και μετά είναι drag and drob η πατέντα!!! Αν δεν έχει καλύτερα να το δώσεις πίσω, εκτός και αν θες να δοκιμάσουμε και με χάρτες για mapsource!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό που λέει ο Στέφανος είναι σωστό και μου διέφυγε.... Όταν το συνδέεις στον η/υ, πρέπει να σε ρωτάει το μηχάνημα αν θες να μπει σε usb storage mode. Αν όχι, το δίνεις πίσω. Απλός πλοηγός.... |
|
|||
|
|||
Είναι λίγο προχώ για μας Τεό....
Κι εμένα μου τα κάνουν αυτά κάτι τζιμάνια Τετάρτη στον καφέ |
|
|||
|
|||
Μπα...θα την στειλω πισω τη συσκευη.Πολυ μπερδεμα και κοκοψινια βλεπω και δεν αξιζει... Αν ειναι για ενα δρομολογιο να ψαχνω 5-6 μερες καλυτερα να παρω Χαρτες κλασσικους να την ψαχνω στα βουνα να γουσταρω κιολας...
Μεγαλωσαμε για hackerιές...βουρ βολτες !!! |
|
|