|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κυριακή 21 Νοεμβρίου για καφέ στον Αγ. Νικόλαο
Η βόλτα ήταν υπέροχη με ωραίο καιρό και παρέα (8 μοτο)...
|
|
|||
|
|||
8 μότο ;;;;;
Μπράβο παιδιά !!!!! |
|
|||
|
|||
Κυριακή πρωί και ο καιρός στο Ηράκλειο είναι καλοκαιρινός, 09:50 και στον Κωτσόβολο με περιμένουν 7 μπέμπες το ραντεβού ήταν παρά τέταρτο αλλά τα πιτσιρίκια και το πρωινό γάλα με καθυστέρησαν, βγάζουμε ένα γρήγορο πρόγραμμα για μια πρώτη στάση για ανεφοδιασμό σε καύσιμα και μετά με ρυθμούς κανονικούς (100-120 km/h) πορεία ανατολική προς Άγιο Νικόλαο, αν και πρώτη φορά με τους περισσότερους σε βόλτα η τήρηση των κανόνων ασφαλείας ήταν υποδειγματική, μετά από 30 περίπου λεπτά φθάσαμε στον Άγιο και κάπου εκεί βλέπω ένα GS 1200 μπλε και ψάχνω να βρω τον Φάνη ο οποίος εδώ και ένα μήνα είναι χαζό μπαμπάς, είχε πεταχτεί από Σητεία για καφέ, τα είπαμε άλλα δεν είχε χρόνο γιατί έπρεπε να δει και την μικρή δεν μπορεί πολλές ώρες μακριά της ...!!! εμείς βρήκαμε ένα αρκετά άνετο χώρο και βάλαμε τις μηχανές, και κάτσαμε να πιούμε τον καφέ μας στο αστέρια πάνω στην γέφυρα που ενώνει την λίμνη με το παλιό λιμάνι του Αγ. Νικολάου, παραγγείλαμε τα καφεδάκια μας - τοστάκια - σοκολάτα (για την εννιάχρονη Δήμητρα κόρη του Γιάννη Πνευματικάκη, ναι η Δήμητρα ακολούθησε τον μπαμπά της ως συνεπιβάτης στην μπέμπα του!!!), Γιάννη μου μπράβο σε ζηλεύω γιατί πρέπει να περιμένω 3 χρόνια ακόμα για να έχω παρέα μου την Κατερινούλα μου.... η παρέα λοιπόν ήταν : Γιώργος (gelasios), Tάκης (Takis04), Νίκος (Albatros), Ηλίας (MarcoPolo), Παύλος (pavloshs), Γιάννης (GBiker) o Δάνης (φίλος του Γιάννη) και ο υπογράφων...... αυτά περάσαμε ένα πολύ ωραίο Κυριακάτικο πρωινό παρέα με φιλαράκια και ανανεώσαμε το ραντεβού για την Τετάρτη για ουζάκια .....!!!!
Last edited by pirate; 21-11-2010 at 17:02. |
|
||||
|
||||
Μπράβο ρε παίδες .... βρήκατε μια τέλεια μέρα για ένα super καφεδάκι ...
Άντε κ στην επόμενη ....
|
|||
|
|||
Εκδρομή για Πρωινό καφέ στον Αγ. Νικόλαο Κρήτη
Καφές στο λιμάνι Αγ. Νικολάου
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή για Πρωινό καφέ στον Αγ. Νικόλαο Κρήτη
|
|
|||
|
|||
Σας εκανα σινιαλο οταν γυριζατε!!ηταν πολυ ωραια μερα!!αντε με την αλλη.ημουνα στην Ελουντα.
|
|
|||
|
|||
Αχ ρε Πατρίδα!
Μπράβο σας παιδιά, πραγματικά απίθανη μέρα σήμερα Κυριακή, σε όλη την Ελλάδα! Και στην επόμενη με το κάλο! |
|
|||
|
|||
Μπράβο παίδες σας είδα το πρωί στις 9 (όσους είχαν πάει στο ραντεβού νωρίς τέλος πάντων γκουχ γκουχ...)... Κι εγώ επέστρεψα σώος και αρτιμελής από Αστερούσια... Τα λέμε την Τετάρτη!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
συλληψη εμπορων ναρκωτικων στον Αγ.μηνα | saitman | Επικαιρότητα | 14 | 01-10-2010 09:37 |
O Βασίλης Ορφανός στον καφέ της Τετάρτης 5/5/10! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 79 | 10-05-2010 16:24 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 19:41 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 22 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 23-11-2009 03:27 |
Εάν έπεφτε ένα έντομο στον καφέ σας πως θα αντιδρούσατε? | riko46 | Χιούμορ | 17 | 14-08-2009 13:37 |