|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κανείς για πικ νικ στον Άγιο Μερκούριο?
Απόσπασμα:
Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε με τη γυναίκα μου, δεν ξέρω για μηχανή ή αυτοκίνητο, η παρέα μετράει κ γι αυτό ερχόμαστε. Ρώτησα μόνο για χρήματα μήπως είχατε κατά νου να αγοράσει κάποιος κάτι από έξω (γιατί δεν ήξερα αν θα χρειαζόταν κρεατικά π.χ. για ψήσιμο). Κατά τα άλλα θα φροντίσουμε να φέρουμε κ μεις τις λιχουδιές μας. Όσον αφορά το περιβάλον έπεσες στην περίπτωση. Σχεδιάζω περιβαλλοντικά έργα τα τελευταία 12 χρόνια. οπότε υποχρεωτικό γόπινγκ κ σκουπιδινγκ πριν φύγουμε. Καλύτερα από ότι θα τα βρούμε. Θα προσπαθήσω να σε ενημερώσω εγκαίρως για την προσέλευσή μας γιατί κ μεις τρέχουμε με υποχρεώσεις. Αντε να βλέπουμε καμιά συμμετοχή ακόμη. Last edited by z_atomic; 30-11-2010 at 19:25. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μολις σου ειρθε η εικόνα στο μυαλό(Ο commander επάνω στην χοντρή μου να ποιανει τα κριπ με τα χέρια μέσα στην λιγδα καιστην σαλαμίλα) Εχεις πέσει ξερός τώρα εεεεεεεε!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μόλις μπήκα σπίτι. εγώ πάντως δεν σε βρίζω αλλά γελάω. Δηλαδή εσύ κ ο πρετεντέρης θα φάτε παϊδάκια? εγω δεν εχω πρόβλημα να ανεβεις στην χοντρή μου με λιγδομένα χέρια από τα παϊδάκια του πρετεντέρη και από τη σαντυγί από τα γλυκά....να δω μόνο πως θα πας τη χωμάτινη. Αν προσθέσω κ τα κρασιά κλπ θα είμαστε ετοιμοι για ειδικέσ διαδρομές....
Περιμένω επίσημες δηλώσεις συμμετοχής και λίστα συμμετεχόντων στυλ Χατζηλία (1 ...μονος, 2 ....διπλο stand by κλπ κλπ) |
|
|||
|
|||
Ετοιμαζουμε τα πλανα μας?Ειπαμε απο φαι να φερει ο καθενας οτι θελει,το χουμε αφησει λιγο χυμα για να δουμε και ποσοι θα μαζευτουμε μηπως κανουμε κατι πιο συγκεκριμενο.Εχουν δηλωσει συμμετοχη και Σταυρος με την Ξανθη επισης οικογενειακως οπως και μεις.Εχουμε ακομη μερες μπροστα μας να κανονισουμε,οτι προτεινει ο καθενας δεκτο.Για να ετοιμαζουμε τα καρω κουβερτακια και τα πανερακια μας...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ζηση μη στεναχωριεσαι ο δικος μου και ο φριτσακος κανουν για ολοκληρο σχολειο,θα κανουμε πως ειναι καταδικα σας και αν δουμε να την κοπανατε νωρις νωρις θα καταλαβουμε......
|
|
|||
|
|||
Φέρτε κανένα ανιψάκι ή βαφτιστήρι αν έχετε για να μην αισθάνεσθε άσχημα........... θα έχουν και παρέα τα δικά μας.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πικ νικ από τους "Φίλους του Παιδιού", την Κυριακή 6/6/20120. | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 05-06-2010 12:35 |
Γράμμα στο παιδί σας από τον Άγιο Βασίλη | george1968 | Διάφορα | 6 | 06-12-2009 13:19 |
Άγιο είχε ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 13 | 22-11-2009 11:47 |
Βόλτα στον Άγιο Μερκούριο | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 49 | 06-04-2009 00:17 |
Τί περιμένω από τον Άγιο Βασίλη.... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-12-2008 15:57 |