|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ολα να πανε καλα
καλή ανάρρωση να έχει παιδιά ! σιδερένια!
|
|
|||
|
|||
Περαστικά να είναι και σιδερένια!!!
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου φίλοι μου για το ενδιαφέρον που δείξατε και δείχνετε για την δοκιμασία της μητέρας μας.
Ήταν ένα πολύωρο χειρουργείο, υψηλής επικινδυνότητας και με αβέβαια αποτελέσματα. Οι χειρουργοί το αποκάλεσαν "γκραν- γκινιόλ" και το μαγνητοσκόπησαν προκειμένου να αποτελέσει αντικείμενο διδασκαλίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά από μια δύσκολη νύχτα σήμερα η κατάσταση της μητέρας μας, κρίνεται σταθερή. Να σημειώσω ότι η "ταλαιπωρία" μας πλέον των τριών ετών, οφείλεται σε ιατρικό λάθος κορυφαίου ορθοπαιδικού όταν μετά από ολική αρθροπλαστική γόνατος, αγνόησε επιμόλυνση του τραύματος με ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, με αποτέλεσμα η μητέρα μας να υποβληθεί σε δεύτερο πολύωρο επανορθωτικό χειρουργείο και τελικώς (ελπίζουμε) στο τρίτο και τελευταίο. Φίλοι μου να είστε όλοι καλά και πάντοτε μακριά από γιατρούς και νοσοκομεία.... |
|
|||
|
|||
Περαστικά στη μητέρα σας Νίκο και Δημήτρη!
Καλή ανάρρωση να έχει και καλη δύναμη σε εσάς! |
|
|||
|
|||
Σας έυχομαι καλό κουράγιο και στη μητέρα ταχύτατη ανάρρωση.
|
|
|||
|
|||
Περαστικά στην μητέρα σας παιδιά!
|
|
|||
|
|||
Καλή και γρήγορη ανάρρωση!!!
|
|
|||
|
|||
Περαστικά στην μητέρα σας και πολύ υπομονή σε εσάς
|
|
|||
|
|||
Τέλο καλό όλα καλά λοιπόν!!!
Γρηγορα κοντάμας η γυναίκα!!! |
|
||||
|
||||
Πολλές - πολλές ευχαριστίες εκ "βάθους καρδίας" !!!!!
.
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να βρείτε πανεύκολα που θέλετε να πάτε πριν πάτε. | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 25 | 28-09-2009 17:51 |
να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 21:32 |