|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: οτι και να κανω ειναι στραβο........
Και δίκιο να έχουν οι Αdmin (από ότι βλέπω οι γνώμες διαφέρουν) το θέμα (ή τα θέματα) ΔΕΝ πρέπει να κλειδώνονται.
Εκτός και αν τηρούνται κατά γράμμα οι κανονισμοί ΠΑΝΤΟΥ κάτι το οποίο δεν γίνεται, ΚΑΛΩΣ κατά την γνώμη μου. Το κλείδωμα ενός θέματος που αν μη τι άλλο δεν προσβάλει κανένα με το περιεχόμενό του ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ την προσωπικότητα αυτού που το ανοίγει. Ο Αdmin έπρεπε νά λέω μου διατυπώσει τις επιφυλάξεις του όπως και έκανε. -πραγματικά- δεν ξέρω εδώ τι είναι σωστό και λάθος μιάς και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση κάποιος να καεί από την σούπα και να ζητάει τα ρέστα μετά, αλλά αυτό εώς το να κλειδωθεί το θέμα απέχει πολύ. Last edited by frits; 05-01-2011 at 10:31. |
|
|||
|
|||
Καλημερα σε ολους!!!
Θεωρω οτι ο φιλος ηθελε να μοιραστει ενα θεωρητικο μερος μιας εκπαδευσης κ οχι το πρακτικο μερος οποτε δεν βλεπω κατι κακο σε αυτο.... Κατα τα αλλα μεγαλα παιδια ειμαστε.... Ο φιλος θεωρω οτι ειχε εντελως αγνη προθεση κ καλοπροαιρετη..... |
|
|||
|
|||
Διαβαζωντας όλα τα ποστ , η ιδεα της γιαγιας αρκουδας να μηραστει μαζι με οποιον θελει τις εμπειρίες του απο καποια σζολη οδυγησης....δεν βλέπω κατι κακο σε αυτο ,αν αναλογιστει κανεις οτι εχουμε γραψει πως μπορουμε να σηκώσουμε σούζα την μοτο μας και άλες χαζαμάρες που έχουμε σκεφτει!!!ολλα ειναι μια μεγαλη παρεξηγηση που εχει λάθος διατίποση!!!ολλα θα πάρουν τον δρομο τους!!!
|
|
|||
|
|||
Kαλημέρα και από μένα.
Εγω θεωρώ ότι και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο. Από την μία ο Arkas να προστατέψει το forum και από την άλλη η γιαγιά με την καλή πρόθεση να πει σε κάποιους από εμάς προσωπικές εμπειρίες αφιλοκερδός.Μεγάλα παιδιά είμαστε και δεν νομίζω ότι αν ακούσω κάτι από κάποιων και πάω να το εφαρμόσω στην οδήγησή μου και φάω μία σούπα θα φταίει αυτός που μου το είπε.Ας είχα το μυαλό να ζυγιάσω αν μπορούσα να το κάνω και πόσο επικίνδυνο ήταν.Γιατί στο κάτω κατω της γραφής και οι εκδρομούλες που κάνουμε , έχει κάποιος την ευθύνη αν πάθω εγώ κάτι επειδή με πήγε από αυτόν τον δρόμο και όχι από τον άλλων? Και είναι λίγο κάπως να βλέπεις να σου κλειδώνουν ή να σου κατεβάζουν επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά μας κακοφαίνετε άσχετα αν είναι για το κάλο του Forum και γίνετε και τηλεφωνο απο τους admin και σε ρωτάνε , ενώ έχουν όλο το δικαίωμα να το κάνουν αυτοβούλως. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
ρε παιδια,κανεις δεν κρινει αρνητικα την προθεση του γιαγια αρκουδα!
ο ανθρωπος πολυ ευγενικα προσφερθηκε να μεταδωσει καποιες απο τις γνωσεις του! απο κει και περα απο τη στιγμη που το κανει μεσω του forum το θεμα αποκτα επισημη μορφη και η ευθυνη μεταφερεται σ αυτο! πραγμα που ενω για μενα και τους περισσοτερους ελαχιστη σημασια εχει,για τους υπευθυνους του forum εχει καποια σημασια!ετσι εχουν το δικαιωμα να πραξουν οπως αυτοι νομιζουν προκειμενου να προφυλαξουν το forum! ελεος με οσους κολλημενους μπαινουν μονο και μονο οταν προκειται να μιλησουν περι ...λογοκρισιας και αλλες παπαριες!το forum δεν ειναι για να βγαζει ο καθενας τα απωθημενα του! Υ.Γ.πραγματικα με ενδιαφερει να ακουσω τα οσα σημαντικα εχει να πει ο γιαγια αρκουδα σε καποιον καφε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα θέματα δεν πρέπει να κλειδώνονται.... Το κλείδωμα θίγει την προσωπικότητα του ατόμου που το άνοιξε... Ο πλούτος του forum είναι τα μέλη του και οι απόψεις τους... Όταν κλειδώνει ένα θέμα το forum φτωχαίνει... Όταν αποχωρεί ένα μέλος γιατί του κλειδώθηκε θέμα, το forum φτωχαίνει πολλαπλά...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
"κοιτα να δεις που σ αυτους ο καθε ασχετος κανει μαθηματα...!" δεν εννοω οτι ο ανθρωπος ειναι ασχετος,αλλα μπορει ευκολα να χαρακτηριστει ετσι απ τη στιγμη που δεν ειναι δασκαλος! εδω ακουγονται τετοια λογια για πιστοποιημενους και καταξιωμενους δασκαλους... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θοδωράκο... δε θα συμφωνήσω μαζί σου... για τον ένα και μοναδικό λόγο που λέει ότι:
Αν ω μη γένοιτο γίνει κάτι κακό εξαιτίας ενός thread που άνοιξες εσύ ή εγώ, νομίζεις ότι θα έρθει κανείς να μας ζητήσει ευθύνες...?? ΟΧΙ Θοδωρή μου... σ'εκείνους που κλειδώνουν τα όποια θέματα θα πάνε και θα τους πουν: "Καλά ο Teo ή ο CP ή ο φούφουτος... ανέβασε μια μ@λ@κί@... (ΔΕΝ αναφέρομαι στο thread του Γιώργου... γενικότερα μιλάω... περί ευθυνών) ΕΣΥ γιατί δεν το κλείδωσες???"... Συμφωνείς ότι έτσι θα γίνει??? Last edited by CPretenteriS; 05-01-2011 at 11:14. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θέλουμε να σε διαβάζουμε, να είσαι παρών, δεν μας ενδιαφέρει η μόρφωση και η ορθογραφία...το Forum δίνει την προτεραιότητα στα μέλη και τους φίλους να λένε την άποψή τους, να γίνονται συζητήσεις,.. αλλά ένα δημόσιο βήμα είναι πολύ λεπτό θέμα και δεν πρέπει να παρεξηγείται κανείς σε παρόμοιες περιπτώσεις. Η ρεαλιστική πλευρά του θέματος πρέπει να προέχει της συναισθηματικής. Καλή Χρονιά και να είσαι παρών πάντα !! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παρατήρηση 1. ο καλοπροαίρετος, ο απ΄έξω απλά δεν υπάρχει...δεν υπάρχει γιατί δεν είναι μέλος... Παρατήρηση 2. την έκφραση που αναφέρεις δεν την έχει γράψει κανείς, αντίθετα όλοι έγραψαν ότι θεωρούν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τη προσφορά αλλά δύσκολα πραγματοποιήσιμη λόγω πληθώρας συμμετοχών. Σχεδόν κανείς δεν το θεώρησε "μάθημα" αλλά μεταφορά συσσωρευμένης εμπειρίας. Να μην κάνεις εικασίες λοιπόν στο τί θα μπορούσε κάποιος περαστικός να σκεφτεί, μη δημιουργείς εντυπώσεις και άσε τη διοίκηση να κρίνει (έχει κάθε δικαίωμα) χωρίς κλακαδόρους και χειροκροτητές.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πως μπορω να κανω τις ζαντες καινουργιες? Να γιαλιζουν!! | sansiro.sugata | Φροντίδα | 22 | 02-04-2011 13:34 |
Πατερα τι να κανω? | jarhead | Χιούμορ | 8 | 13-08-2010 12:44 |
Μπορω να προσθεσω οτι θελω?? | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 0 | 28-05-2010 10:53 |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 23:41 |
Στην Ελλαδα ζουμε!!-κ οτι θελω κανω-!!!! | xenos | Διάφορα | 18 | 25-05-2009 03:13 |