|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nordrhein - Westfalen
Καλά να περνάς
... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μα είναι μπύρες τώρα αυτές;! Το Ρήνο μου μέσα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και κανένα ζβάιν χάξε (Schwein Haxe mit saurkraut und knödeln) για μένα!! Χρόνια πολλά και καλό υπόλοιπο!! |
|
|||
|
|||
Θοδωρη χρονια πολλα φιλε!
Το μηχανακι κλαιει, γυρνα πισω!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Χρόνια Πολλά σε όλους.. Καλά περνάω.. Μόλις γύρισα από το το Γκεζελκίρχεν την έδρα της Σάλκε όπου Γερμανοί και Άγγλοι έδιναν ρεσιτάλ....
|
|
|||
|
|||
Ωραίος ο Τεό
|
|
|||
|
|||
...λοιπον παίδες!... με μεγαλη μου χαρα μοιραζομαι μαζι σας ακομα μια συναντηση με ενα δικο μας ανθρωπο εδω στο μακρινο Solingen! Λιγες οι ωρες πολλα αυτα που θελεις να πεις και να ρωτησεις...αλλα απ το τροπο και το τόνο και μονο που γελαει ο φιλος καταλαβαινει κανεις οτι ειναι λιρα εκατο χαρακτηρας!
...Θωδωρε!....χαρηκα φιλε μου που τα ειπαμε ...μεγαλή μου χαρα και τιμη που περασες και πολυ ευχαριστως να ξαναρθεις καποτε με το τουμπανο ...και να βολταρουμε στα περιξ και πανω στα μοτορια! ...αφου τα ειπαμε αρκετα ... τις τρελες εκδρομες που κανετε, ....μου μετέφερε τα χαιρετισματα σας ..... βρηκαμε λυσεις για να ορθοποδήσει και παλι η Ελλαδα ....φαγαμε μια ποντιακη βαρβατη πιτσα... καπνισε με το ειδικό σταχτοδοχείο για Gsακηδες!... ...πηγαμε και στο γκαραζ να καθησει παλι πανω στο μοτορι ...γιατι ειχε παθει ενα πραγμα τοσες μερες χωρις μηχανη!..χεχε! ...και στο τελος καναμε και μια επιτόπου ...βιοψία στον ηρωικα πεσμενο Boxer στο βωμο της απολαυσης ! ...τα φιλια μου και τα χαιρετισματα σε ολους τους φιλους στη πατριδα!...ευχομαι εστω και τα μισα απ αυτα που ονειρευομαστε να πραγματοποιηθουν .... και να μαστε παντα χαμογελαστοι και ορθιοι στις μηχανες μας ...βολταροντας ...και απολαμβανοντας αυτη την αισθηση ελευθεριας που προσφερουν τα δίκυκλα! ...θα τα λεμε Τεο! |
|
|||
|
|||
μπραβο ρε παιδια!
|
|
|||
|
|||