|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ξυλοκόπησαν τον δολοφόνο του Αλέξη
Το λάθος είναι εξ αρχής.Βάζουμε στην ίδια ζυγαριά τον τρομοκράτη, που σκοτώνει κατ' εξακολούθηση ασύστολα "υπεύθυνους" και ΑΜΑΧΟΥΣ,
και τον πρωην αστυνομικό που σκότωσε ή από εξοστρακισμό ή από μια πολύ άτυχη στιγμή. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η ευαισθητοποίηση σου στο θέμα δεν είναι κακό ίσα ίσα την εκτιμώ γιατί σε χαρακτηρίζει. Δικαίωμα σου να ενοχλείσαι και να έχεις άποψη. Εγώ προσωπικά δεν ηρωποίησα κανέναν είπα απλώς ότι αν υπήρχε η αίσθηση του καθήκοντος γενικά, από όλους μας και πρώτα από εμένα, ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα. με τη φράση "συ είπας" εννοούσα ότι εσύ το είπες στην απάντηση που έδωσες στον mark όταν σε ρώτησε αυτό Αρχική Δημοσίευση από MARK Πως το εννοείς Νεκτάριε δώσε μας να καταλάβουμε Επειδή νωρίτερα είπες αυτό Αρχική Δημοσίευση από nek21 απλα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι εδω μεσα τρωνε οτι και οπως τους πουλανε τα μεσα.λιγη σκεψη δεν βλαπτει Αρχική Δημοσίευση από nek21 οτι και καλα βρεθηκε ο σουπερ ηρωας αντιεξουσιαστης αλβανικης καταγωγης(και οχι τρομοκρατης) ο οποιος εκανε το καθηκον του.χτυπησε τον δολοφονο. Και ότι εγώ δεν αναφέρθηκα σε κάτι τέτοιο Και άσχετο αλλά χαθήκαμε πότε θα σε δούμε? Έχω και κάτι απορίες που θέλω να σε ρωτήσω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
σωστος!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επέτρεψέ μου να αμφιβάλω μια και δεν θυμάμαι την καταδικαστική απόφαση. Εξοστρακισμός ή άτυχη στιγμή!!!!!!!! Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Τώρα όσον αφορά την "ζυγαριά"... έτσι κι αλλιώς η άποψή μου είναι πως ΔΕΝ βάζουμε τέτοια θέματα στις ζυγαριές, αλλά ψάχνουμε τα αίτια που τα γεννούν. Εκτός και θέλουμε να συνεχίζουμε να ζούμε σε... μπακάλικο!!! |
|
|||
|
|||
Δεν έχω σε καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια ή αντιπάθεια τους αστυνομικούς (ξέρω ότι έχουμε και εδώ μέσα), ίσως θα τους είχα σε συμπάθεια αν δεν έβλεπα κάποιους να έχουν εκπαιδευτεί να δέρνουν και γέρους (και έχω δει πως έχει αλλάξει άνθρωπος ΚΑΙ στην προσωπική του ζωή όταν πέρασε κάποιους μήνες από τα ΜΑΤ) και αν τους έβλεπα και να αστυνομεύουν εκεί που δεν τους βλέπω ποτέ (το ΔΙΑΣ βοήθησε λίγο αλλά έχουμε δρόμο).
ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ να πιστέψω ότι πατέρας (όπως είναι ο αστυνομικός που σκότωσε το νεαρό) ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ σήκωσε πιστόλι για να σκοτώσει ή να τραυματίσει έναν νεαρό "έτσι απλά". Η δικαιοσύνη (γενικά έχουμε δει πόσο δικαιοσύνη είναι πάντως) μίλησε βέβαια και ότι λέω δεν έχει σημασία. Τον άλλο που δεν τον... βόλεψε η κοινωνία (στην οποία κοινωνία μετακόμισε από την χώρα του... γιατί δεν καθόταν εκεί;...) και άρχισε αδιακρίτως να είναι εναντίων των πάντων τον έχω σε πολύ χειρότερη μοίρα... Και δεν ξέρουμε αν και πόσους μπορεί να έχει σκοτώσει... |
|
|||
|
|||
πως τα καταφερνετε καθε ποστ να το κανετε διαμαχη μεταξυ σας?
αφιστε ρε να ειμαι εγω ο κακας ο λυκος και μην περεξηγιεσται με το παραμικρο.. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
.... φυλάει και τον κ@λ@ του | saligns | Ανέκδοτα | 27 | 10-04-2011 00:16 |
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Καταγγέλουν τον προϋπολογισμό... και τον ψηφίζουν | gsmaniac | Επικαιρότητα | 2 | 22-12-2010 03:06 |
Ο ορισμος του κομματος απο τον Ροιδη | Alext | Επικαιρότητα | 2 | 04-10-2009 10:33 |
Σκηνοθέτησε τον Θάνατο του.. | georgekostas | Διάφορα | 6 | 27-09-2009 18:05 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 23:24 |