|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ταξιδι προς την σαμοθρακη
Kαλά να περάσετε παιδιά, και καμιά βουτιά για εμάς που τελείωσε το καλοκαίρι...!!!!
|
|
|||
|
|||
Όλα καλά από Αρδα ποταμό!!!
Και βουτιές για όλους Ευθύμη αν διαβάζεις το φόρουμ πάρε τα κινητά μας από το προφίλ μας. Σε περιμένουμε! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ταξιδι προς την σαμοθρακη
καλησπερα στην παρεα! μετα απο αρκετες μερες ξανα εδω! τι να πω? απο που να ξεκινησω? απιστευτη διαδρομη πανεμορφες διαδρομες αλλα ενα παραπονο απο τον ιδιο μου τον εαυτο...φιλε egefalike και kosti ειλικρινα στεναχωρηθηκα που δεν βρεθηκαμε και αυτο οπως καταλαβατε οφειλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε δικη μου αμελεια! εχασα το χαρτακι στη διαδρομη με τα τηλεφωνα σας και λογω του οτι αργησα λιγο απο τις καμποοσες στασεις εφυγα σφαιρα για το νησι χωρις καν να μπω σε καποιο καφε για να συνδεθω στο ιντερνετ.Μετα ειπα δεν πειραζει θα τα πουμε στην επιστροφη αλλα και εκει εφυγα παλι με την ψυχη στο στομα αυτη τη φορα για οικογενειακους λογους...ευελπιστω οτι το χειμωνα που σχεδιαζω παλι ενα ταξιδακι μαλλον προς τουρκια θα κανω καλυτερα κουμαντα και θα ειμαι συνεπης
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ταξιδια | papajim | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 8 | 16-01-2011 13:50 |
ταξιδευετε καθολου? | klagenfurt | Καλώς ήλθατε | 35 | 03-10-2010 16:07 |
ταξιδιαρης........ | gsmaniac | Ταξίδια στο εξωτερικό | 38 | 26-07-2010 23:23 |
Αξιολογούνται οι οίκοι αξιολόγησης! | Michael Chatzilias | Επικαιρότητα | 1 | 04-05-2010 16:59 |
Ταξιτζής | Alext | Ανέκδοτα | 5 | 08-09-2009 02:48 |