|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: διαδικτυακό μαγαζί-Χανιά
οπως τα λετε,υπαρχει προβλημα..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ είμαι αυτός! Από τον Φεβρουάριο παρακαλώ, κι ακομη τπτ! Ευτυχώς, δεν το έχω άμεση ανάγκη.... |
|
|||
|
|||
Καλο θα ηταν να μη δινει κανενας χρηματα προκαταβολικα, εγω πρωτα παρελαβα και μετα κατεθεσα.
Οποτε στην χειροτερη να μη γινεται παραλαβη! |
|
|||
|
|||
Εγώ πέρισι που ψώνισα δεν είχα πρόβλημα.Τώρα αν η παράδοση ήταν σε 7,8 μέρες αντί για 2,3 που μου είχε πει στο τηλέφωνο δεν πειράζει.
|
|
|||
|
|||
Εγώ είχα καλή εμπειρία αλλά τελικά μάλλον δεν είναι έτσι για όλους. κρίμα...
Τελικά πόσο δύσκολο είναι να είναι κανείς σωστός επαγγελματίας... Να πει "το έχω" και να το έχει... Να πει "το έστειλα" και να το έχει πράγματι στείλει... |
|
|||
|
|||
Εγω ένα εμπρός φτερο που χρειάστηκα κάποια στιγμη, μου το έστειλε σε 2 μέρες.
|
|
|||
|
|||
Και εγω, ότι έχω παραγγειλει απο τον Δήμο μέχρι τώρα, ήταν ολα μια χαρα.
Σε μια παραγγελία μόνο υπήρξε χρονική καθυστέρηση, μα άνευ σημασίας για εμένα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε νεότερη συναλλαγή με το εν λόγω κατάστημα οφείλω να πω οτι λειτούργησε άψογα και ταχύτατα σε σχέση με το περιστατικό που μου συνέβει μερικούς μήνες πριν. Και αυτή την φορά καιγόμουν για το ανταλλακτικό. Οπότε... |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως για το συγκεκριμένο εχω ακούσει και απο τα 2
αλλοι λένε τι ωραια τι καλα και αλλοι λένε τι ασκημα και τι σκaτα Βεβαια σέρνεται και μια φήμη κάτω στην Κρήτη οτι ειχε παλια μαγαζί και είχε δαγκώσει κοσμο!!!ο Αζώρ!!!! επαναλαμβάνω ε? προσωπική εμπειρία ΔΕΝ εχω...τι εχει φτάσει στα αυτιά μου λέω |
|
|||
|
|||
εγω παντως επαγγελματικα εχω προσοχη
|
|
|