|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βοήθεια για laptop....
Απόσπασμα:
Βάλε αυτό τον ανεμιστήρα !!! σορυ για το σπαμ, αλλά μου φάνηκε ταιριαστό |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ετρεξα το διαγνωστικό των windows, κανένα πρόβλημα με τις μνήμες.
Το core temp μου έδειξε θερμοκρασίες 77 και 80 για τους πυρήνες, είναι φυσιολογικό αυτό; Εχει επεξεργαστή intel core duo T2250. |
|
|||
|
|||
Εχεις θεμα με την θερμοκρασια Γιαννη
Δεν αεριζεται καλα το μηχανημα με αποτελεσμα αυτα τα αποτελεσματα.Συνηθως η θερμοκρασια πρεπει να παιζει στο χαλαρο μεταξυ 52-54 και οταν δουλευουν τα παντα μεχρι 60 μετα θα εχεις θεμα αργα η γρηγορα!!! ΥΓ το ανεμιστηρακι το ακους? Γιατι μπορει και να το εχεις καψει και να μην ψυχεται η μητρικη. Last edited by jarhead; 25-04-2012 at 20:53. |
|
|||
|
|||
Ο υπολογιστής είναι ανοιχτός αρκετές ώρες τώρα σε safe mode. Δεν ακούω το ανεμιστηράκι αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ζεστό το μηχάνημα. Μάλλον κάτι συμβαίνει όταν είναι σε φουλ λειτουργία. Το έχω υπερφορτώσει;! Μαμημένα μηχανήματα του διαβόλου! Αντε να βγάλω άκρη τώρα ο σιδεράς!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δέν θα γράψω για Ιαπωνική Αξιοπιστία. Αυτή είναι δεδομένη.
Εάν δεν μπορείς να κάνεις τπτ άλλο να το γέρεις στην Κλαυθμώνως να το δώσουμε στον προγραμματιστή μας για έλεγχο. Μην σκάς με αυτά............. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ παληκάρια!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πωληση laptop | gs 650 | Πωλήσεις γενικώς | 8 | 01-05-2011 18:43 |
''Έξυπνη'' Τσάντα μεταφοράς για laptop | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 12-03-2010 23:28 |
Laptop που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 19-01-2010 09:43 |
Το νέο μου laptop! | gemara | Διάφορα | 21 | 13-12-2009 20:50 |
Ανακαλούνται επικίνδυνες μπαταρίες για laptop! | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 29-05-2009 21:51 |