|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Paradise In The Devil’s Garden - Πότε θα πάμε;
Απόσπασμα:
Από τέλη Απριλίου και μετά.. |
|
|||
|
|||
210 και σήμερα.... |
|
|||
|
|||
Θα συμφωνησω και εγω με τον ΤΕΟ. Εκτος και αν σας αρεσει να ειστε ολη μερα με τα αδιαβροχα και τις ομπρελλες. 6 ωρες περπατημα ε??? Εκανα 1500 μετρα στο σπηλαιο και πηρα την υπολοιπη μερα "ρεπο"..... θα αρχισω προπονηση!!!! |
|
|||
|
|||
Kαλά πήγαινε για ύπνο τώρα και άσε τα ταξίδια !!!!
Εχεις αγώνα αύριο !!!! Θα σε πάρω τηλ αύριο βράδυ για να μου πεις τα SOS !!!! |
|
|||
|
|||
Αυτά είναι.... πώς με λίγες πανέμορφες HDR φωτογραφίες στήνεται μια εκδρομή... Έτσι μ'αρέσουμε!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ειχαμε παει περσυ με το φορουμ, ειχαμε παει με καυσωνα και εκει ηταν δροσερα και ωραια... πρεπει να πας κατακαλοκαιρο, γιατι μια βροχη ειναι ικανη να στα χαλασει, αξιζει να κανονισεις δυο διανυκτερευσεις, επειδη την μια μερα απο το πρωι μεχρι τις 7 το απογευμα θα εισαι εκει, εχει μεν περπατημα , αλλα εχει τρενακια μεσα για να πηγαινεις στους διαφορους σταθμους με μαγαζια φαγητου οταν κουραζεσαι και καραβακια που σε πανε στο απεναντι σημειο των λιμνων , για να μη κανεις τον γυρω περπατωντας, φαντασου μια εκταση περιπου σαν την μιση αττικη με λιμνες και δαση , αλλα οργανωμενα, εκει εχει δωματια πολυ φτηνα γυρω στα 50 το δικλινο, που εμας μας οργανωσαν μπαρμπεκιου με 12 ευρω το ατομο... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Έχει δίκιο ο Θοδωρής, για να βγάλεις (αυτές τις) φωτογραφίες θες...ελικόπτερο...
Το καλύτερο που μπόρεσα να κάνω εγώ: Για να φανταστείς Σταύρο, πόσο μεγάλο είναι το πάρκο, υπάρχουν εισιτήρια για μία αλλά και δύο μέρες |
|
|||
|
|||
Ρε μονοφαγάδες, έχετε πάει στον παράδεισο και δεν λέτε τίποτα....
209 και σήμερα... |
|
|||
|
|||
Εκπληκτικο μερος Σταυρακα!!!!!!!!!!!!!!!
Αν οργανωθει μεσα διπλος.. |
|
|