|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στροφήήή φρένοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!
θα καταλαβουν μολισ τουσ παρει κανενας σβαρνα και τουσ στηλει στο ΚΑΤ.
|
|
|||
|
|||
Σαν δεν ντρεπεστε ΟΛΟΙ σας
δηλαδή δεν καταλαβαινω,,,,είναι κακό να περνας τον άλλο στην ευθεία και μετα να κόβεις για να στριψεις και αν γουστρεις να κόβεις και τον αλλο???? Αλλα φαινεστε..... παλιοπαιδα..... δεν έχετε παιδία.... Α.....για να μην ξεχνιόμαστε,,,,, αν δείτε στην εθνικη καποιον με σκοοτερακι με 50αρι.....(κιτρινο χρωμα) και εναν ψιλο πανίβλακα καβαλάρη.(moi).....ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΆΣΕΤΕ ΜΕ 1000 και τον κακομοιρουλη--ΤΡΟΜΑΧΤΕ ΤΟΝ--ΚΟΦΤΕ ΤΟΝ και κάντε του ότι αλλο γουσταρετε.....ΑΛΛΑ στην καμια μην του δωσετε ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ a... και μην ξεχασω....και ενο ο κυριούλης κατεβαινει(ω) στην δεξια λωρίδα----ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΙΚΙΑ με προσπερναν απο την Λ.Ε.Α. Σοβαρα τωρα,,,,, Ειμαι στην ευχαριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι δεν έχουμε ΠΑΙΔΕΊΑ..... Και επειδη ΟΛΟΙ έιμαστε έμπειροι---για να σας δώ τωρα.... quiz--------- βρέιτε μου έναν Οδηγο---που ΠΟΤΕ δεν έχει κάνει malakia,,,, (Ένας ένας ε?μην βιάζεστε ολοι!!!) |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ρατσιστες.............
Σας πειραζει οσυναδελφος που παει αργα στις στροφες,αλλα αν ηταν κανενα πιπινι και φαινοτανε και το βρακακι του,θα κανατε ουρα απο πισω του....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
με 120km σε μιά x στροφή η ο άλλος που πάει στην ίδια στροφή με 80km η ο τρίτος που την στρίβει με 150km και τέλος πάντων ο καθένας που στρίβει στην συγκεκριμένη x στροφή με συγκεκριμένα ψ km κατα δική του βούληση, δεν οδηγεί σωστά και με ασφάλεια?? Όχι βρε συνφορουμίτες, για τον οδηγό τα km που οδηγεί είναι αυτά που αισθάνεται ασφάλεια και μπορεί να τα πάει, και ναι τα παιδιά που πάνε "πανιά" με τα σκουτεράκια έχουν ένα ταλέντο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
συμφωνώ φίλε, με πόσα θα μπεις σε μιά στροφή εξαρτάται από ικανότητα, διάθεση, τύχη, την παράμετρο μηχανή, ελαστικά δεν την υπολογίζω, δεν παίζει και ρόλο κατά τη γνώμη μου.... εννοώ ότι άλλα περιθώρια έχει ένα ss κι άλλα τα μαστόδοντα... το ένστικτο αυτοσυντήρησης είναι το ισχυρότερο όλων, κάποια στιγμή επεμβαίνει, αν πέσεις στο μ@λ@κ@ που σέρνεται δίπλα στη νησίδα σε αριστερή τυφλή.... εσύ φταίς, έπρεπε να το έχεις σκεφτεί ότι δεν είναι άδειος ο δρόμος.... |
|
|||
|
|||
Παιδιά άμα δίνουμε σημασία πως οδηγεί ο κάθε ένας δίπλα μας (εκτός αν οδηγεί επικίνδυνα), τότε ο δρόμος θα γίνεται πίστα.
Σκοπός μας είναι να φτάσουμε ασφαλείς στο προορισμό μας με τις δυνατότητες οδήγησης που έχουμε. ΣΩΣΤΟΣ!!!!! |
|
|||
|
|||
Παιδιά σιγά χάσαμε το νόημα. Δεν κατηγορώ κανέναν, δεν κρίνω αν είναι καλή οδηγοί η όχι. Δεν λέω ότι εγώ είμαι τέλειος, εγώ και αν έχω κάνει βλακείες!!! Είμαι ο πρώτος που δεν θέλω να γίνει πίστα ο δρόμος.
Απλά μου την δίνουν κάτι ‘δήθεν’ τύποι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Last edited by ckk; 02-12-2010 at 11:36. |
|
|