|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσοχή Κάνει όπισθεν
Απόσπασμα:
Εννοείται! πως δεν πλακώνεσαι (εσύ) με το κάθε π&πάρι...πάνε οι ασφάλειες μετά, τον πληρώνεις κι από πάνω... Το "ξύλο" το θέλουν πολλοί! Αυτοί που έχουν πλαστά χαρτιά, αυτοί που τους τα βγάζουν, οι (συγκεκριμένοι) δικαστές που με 1800 τον ξελάσπωσαν! Κι αν πριν είχε σκοτώσει κάποιον μη έχοντας δίπλωμα?!? Με πόσα θα τον ξεπλένανε τότε?! Αλλά τι ψάχνω....με κάτι τέτοιες Ελληνικότατες συνήθειες, δεν έχουμε πέσει τόσο χαμηλά...? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
BTW, τότε ήταν από τις φορές που είπα "βρε BMW! βρε GS! βρε δε πα να λέεεενε... εγώ ξέρω". |
|
|||
|
|||
Πόνεσε η καρδιά μου.Κι ας μην την ήταν δικό μου.
|
|
|||
|
|||
Γεια σου φίλε, ποιος τραβούσε με την κάμερα?
Όντος ατυχήματα συμβαίνουν και δεν υπάρχει λόγος να κάνεις έτσι, στο καθένα μπορεί να συμβεί, αν αγχώνεσαι σε βλέπω φυλακή |
|
|||
|
|||
'Επεσες και συ σε μεγάλο ταλέντο..και τον αερα που αναπνέει, παράνομα το κάνει
Πάντως παρ όλη την "τρέλα" που σου ρχεται με κάτι τέτοια διάλεξες τον σωστό δρόμο χωρίς τσακωμούς και φασαρίες Απο κει πάνω μόνο ο μανουτ μπολ θα μπορούσε Ηταν κάμερα ασφαλείας έξω από το μαγαζί |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αφού κουνάει σαν τρελή, με το χέρι είναι |
|
|||
|
|||
Το αρχικό βίντεο είναι απο την κάμερα ,αυτό που βλέπεις είναι απο το κινητό που τραβήχτηκε απο το μονιτορ, μιας και βαρέθηκα να κάνω μετατροπή το αρχικό
|
|
|||
|
|||
το θεμα θα μπορουσε να λεγεται
Προσοχη κανει οτι θελει! ο καθε ενας μεσα στη χωρα μας......... |
|
|||
|
|||
Δεν έχεις άδικο αν και μάλλον δεν φταίει ο ´καθένας ´ αλλα αυτός που τον αφήνει να κάνει ότι θέλει
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου τη δίνει που δεν ξέρω τί παίχτηκε .... | Arkas | Μου τη δίνει που ..... | 19 | 27-08-2011 20:03 |
Δεν παίρνει μπρος το g 650 gs | ruf | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 02-08-2011 16:37 |
δεν παιρνει μπρος | VITO | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 21-04-2011 23:57 |
Δεν παίρνει μπρος η Adv | spartiatis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 21-04-2011 15:53 |
Σοκολάτα που δεν παχαίνει | skippybi | Υγεία | 14 | 25-08-2009 14:03 |