|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη !
Στρατο καλησπερα!! το σκεφτομαι σοβαρα αλλα θα σου απαντησω σιγουρα σε κανα μηνα που θα ξερω τι θα γινει με τις καλοκαιρινες αδειες
|
|
|||
|
|||
Παιδιά η εκδρομή σας φαίνεται ενδιαφέρουσα και δελεαστική.
.... αλλά δυστηχώς ήδη το δουλεύουμε με μια παρέα (3 μηχανές) για Σκωτία Highlands. Αναχώρηση μαλλον 26 Ιουν από Ηγουμενιτσα. Υπάρχει περίπτωση μήπως να συνταξιδέψουμε στο καράβι για Ancona?? Να σας γνωρίσω και από κοντά. Ορθια χλμ πάντα. |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς τα εισιτήρια (πλοία) πρέπει να βγούν έως 26/2 ειδάλλως τα πληρώνουμε διπλά...τα δε ξενοδοχεία ήδη τα βλέπω γεμάτα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ενταξει στρατο. θα προσπαθησω μεχρι τησ 26 να σου απαντησω.
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=syan;123345] Δυστυχώς τα εισιτήρια (πλοία) πρέπει να βγούν έως 26/2 ειδάλλως τα πληρώνουμε διπλά...τα δε ξενοδοχεία ήδη τα βλέπω γεμάτα![/QUOTEεδω πηγαινε η απαντηση.. θα προσπαθησω μεχρι τις 26 να σου πω σιγουρα!!!
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς τα εισιτήρια (πλοία) πρέπει να βγούν έως 26/2 ειδάλλως τα πληρώνουμε διπλά...τα δε ξενοδοχεία ήδη τα βλέπω γεμάτα!
έχεις pm για μία ερώτηση |
|
|||
|
|||
Μικρές αλλαγές στην χαρτογράφηση...
Σύντομα διανυκτερεύσεις, σύνολο ημερών και τιμές πλοίων, ξενοδοχείων...(όταν έχω όλες τις συμμετοχές)! |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς δεν θα είμαι μαζί σας.....Η δουλειά δεν μου το επιτρέπει....
|
|
|||
|
|||
Για πάλεψέ το λίγο!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα 10 ειδυλλιακά μέρη να ζεις στην Ευρώπη | georgekostas | Διάφορα | 15 | 15-01-2010 10:58 |
Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας στην Ευρώπη | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 12-01-2010 20:55 |
Επιστροφή στην Ευρώπη για το ΜοtοGP | skippybi | Αγώνες | 8 | 04-05-2009 13:30 |