|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: TΣΙΠΟΥΡΟΚΡΑΣΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
George_K1,
πάρε τον μαγαζάτορα, να ενισχύσει τις σούβλες του !!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ GSFORUM, με πολύ όρεξη.... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Λυπάμαι που δεν θα είμαστε στην παρέα, μιας κ είμαστε "εκτός" ... Καλά να περάσετε φιλαράκια κ με ρέγουλα ...
|
|||
|
|||
Εδωσα ΑΚΥΡΟ σε μια υποχρέωση που είχα !!!
Μέσα λοιπόν για την σαλάτα με το κοτόπουλο !!! |
|
|||
|
|||
Καλημέρα, τι έγινε το ισοπεδώσατε το μαγαζί;
|
|
|||
|
|||
Καλημερα παιδες τελικα μας κρατησαν οικογενειακος στην υποχρεωση που ειχα και για φαγητο οποτε δεν προλαβενα να αφησω την μητερα μου και να ερθω πηγε αργα..
|
|
|||
|
|||
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΩΡΓΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ..!!!
|
|
|||
|
|||
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΝΩΣΕ ΤΟ GS FORUM..!!! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ..!!! |
|
|||
|
|||
.... Δευτέρα βράδυ, Εθνική Οδός ! Επιστρέφω Καρδίτσα, σκεφτόμενος το GSFORUM... Τι είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό ! Τα πολλά θέματα του, τα τεχνικά θέματα του, οι αγγελίες, οι μοτοεκδρομές του, τα πολλά μέλη του, η ειδησογραφεία τι??? Και κατέληξα σε ένα συμπέρασμα: Ολα τα παραπάνω αλλά περισσότερο, η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ! Νοιώθω ωραία όταν είμαι με φιλαράκια από το Gsforum. H "αύρα" που διαχέεται γύρω μου, με "φτιάχνει" να νοιώθω όμορφα! Τρελλαίνομαι , με εξιτάρει και αυτό μΕ αρέσει ΤΑ ΜΑΛΑ... Ετσι συνέβει και την Κυριακή που βρεθήκαμε μερικοί φίλοι του φόρουμ, στον "Καραγκιόζη" .... Πολύ καλή παρέα, (ας είναι καλά ο Κ1 που το οργάνωσε), υπέροχες γεύσεις και αστείρευτο κέφι και χαβαλές .... Ααα να μην ξεχάσω, και χορό !!!! Φίλοι μου, όπως λέν' και οι ντόποιο εδώ, "μΕ πιάστηκε" !!!!!Να είστε καλά γι' αυτό που μας προσφέρατε! Και μερικές εικονές από την όμορφη βραδυά .... |
|
|