|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καθαρισμός Ανεμοθώρακα- Windshield
Υπερβολές ατόμων που για να καλύψουν κάποια πράγματα , βρίσκουν άλοθι ρίχνοντας βολές εναντίον μου .
Πάντως οι νέες στολές στην Ολυμπιακή είναι μούρλια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
λασπολογοι..............
|
|
|||
|
|||
θέλω να κυλίσω στον βούρκο με μια στολή της Ολυμπιακής
|
|
|||
|
|||
εμενα η 1η ζελατινα ειναι off εχει κιτρινησει!!την καθαρισα με 3m αλλα δεν εγινε και παρα πολυ καλη δουλεια!
|
|
|||
|
|||
Καταρχάς, η παραγγελία μεγάλης συσκευασία από Αμερική μάλλον δεν συμφέρει, γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να το μαγκώσουν οι τελώνες και να πληρώνουμε εκτελωνισμό.
Εγώ παρήγγειλα πριν από καιρό τη μικρή συσκευασία $18 = ~13,5ευρωπαϊκά από Αμερική πάντα μαζί με μεταφορικά. Δεν νομίζω να είναι και τόσο ακριβό... Η μαγκιά αυτού του προϊόντος δεν είναι ότι καθαρίζει μόνο, αλλά ότι καλύπτει τις μικρές γρατσουνίτσες, δίνοντας μια εξαιρετική διαύγεια στη ζελατίνα και εξαφανίζοντας τη θαμπάδα(σαν πωλητής ΑΜΑN teleshopping ακούστηκα τώρα... ) Μπορείτε να δείτε και σχετικές φωτογραφίες στο παρακάτω link για να καταλάβετε τις διαφορές: All Kleer Plastic Cleaner - webBikeWorld Πάντως στη ζελατίνα της GS μου, έχει αξιοπρεπέστατα αποτελέσματα. Last edited by victorakos; 10-04-2010 at 01:05. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
δοκιμασε με 4 η 5m!
|
|
|||
|
|||
Το τέλειο έγινε τελειότερο...
|
|
|||
|
|||
συμφωνώ. είμαι και εγω μέσα
|
|
|||
|
|||
Άραγε αυτή η αλοιφή
καθαρίζει και ζελατίνες κράνους; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καθαρισμός κινητήρα | cm246 | Φροντίδα | 8 | 29-11-2009 00:57 |
Καθαρισμός μπεκ του injection | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 28-09-2009 00:01 |
R1150GS windshield | vpentza | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 26 | 01-09-2009 14:11 |
Καθαρισμός μπεκ του injection!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 19-05-2009 16:07 |
Καθαρισμός οθόνης. | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 15-12-2008 21:58 |