|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΕΡΟΥ 2011
Πασχάλη μπράβο σου,τέλειο ταξίδι και οι προορισμοι απίστευτοι και μπράβο που παίρνεις και την μικρή και της κολλάτε το μικρόβιο να ταξιδεύει
|
|
|||
|
|||
Φίλε όταν μου το είπες είπα ωραίος προορισμός
Τώρα που το είδα στις φωτογραφίες είναι τέλειος Να σου πω την αλήθεια ζήλεψα. Τον βάζω στα προσεχώς. |
|
|||
|
|||
Πασχάλη πολύ ωραίο ταξίδι και ακόμα πιο όμορφες οι φωτογραφίες σου, να είσαι γερός να πας και με το GS εκεί ......
|
|
|||
|
|||
Μπράβο φίλος.Φοβερό ταξίδι.
|
|
|||
|
|||
Για σου ρε Πασχάλη με τα ωραία σου.. προορισμός που τον έχω βάλει σαν στόχο.. με το Κ φυσικά χα χα χα… να είσαι καλά φίλε και να επισκέπτεσαι συχνά τέτοιους πανέμορφους προορισμούς.
|
|
|||
|
|||
μπραβο Πασχαλη παντα τετοια......!!!!
|
|
|||
|
|||
Πασχαλάκο μας την έκανες την έκπληξη σε έχουμε συνηθίσει με τη μηχανή και εδώ μας ταξίδεψες μαζί με την οικογένεια χωρίς τη μοτό σου σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη . Να έχετε υγεία να το ξανακάνετε σε κάποιον άλλο αγαπημένο σου προορισμό . |
|
|||
|
|||
Μπραβο Πασχάλη,σου ευχομαι πολλά ακόμα παρόμοια ταξείδια με την οικογένεια σου..
|
|
|||
|
|||
Πασχαλη μπραβο σας, παντα τοσο ωραια ταξιδια να κανετε και οποτε μπορειτε να περνετε και την πολυταξιδευμενη πιτσιρικα μαζι σας.
|
|
|||
|
|||
Ωραίος..
Πες ότι έχει και όμορφα ...μπλουζάκια |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |