|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηράκλειο Ζητούνται μοτοσυκλετιστές Για το RunGreece στις 16 Ιουνίου 2013
Το αυριανό μου πρόγραμμα είναι χαλαρό. Αν δεν προκύψει κάποια βλάβη θα είμαι εκεί.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηράκλειο Ζητούνται μοτοσυκλετιστές Για το RunGreece στις 16 Ιουνίου 2013
Το αυριανό μου πρόγραμμα είναι χαλαρό. Αν δεν προκύψει κάποια βλάβη θα είμαι εκεί.
|
|
|||
|
|||
Η συνάντηση έγειναι Την ερχόμενη Πέμπτη στις 12:30 στην Λότζια θα γίνει συνάντηση για τον ρόλο του κάθε ενός
Η παρουσία μας ειναι σημαντικότατη Λεπτομέρειες στον καφέ Το GS FORUM θα ειναι παρόν Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
|
|||
|
|||
Ευτυχή λόγω δουλειάς δεν μπορουσα.θα τηλ να μάθω λεπτομέρειες.
|
|
|||
|
|||
Μηνά θα σας ενημερώσω για τις λεπτομέρειες Ειναι μεγάλη διοργάνωση και απαιτούνται πολλά αξίζει τον κόπο να βοηθείσουμε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειμαι μεσα με ...1150 αλλα δεν μπορω να ειμαι σε πρωινες συναντησεις στο κεντρο λόγω φορτου εργασίας. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Σήμερα το Gs forum παρόν στην συνέντευξη τύπου για το μεγάλο event περισότεροι από 3000 αθλητές συμμετέχουν
Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
|
|||
|
|||
Μπράβο σε όλους σας Πραγματικά αξίζει
|
|
|||
|
|||
Παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης ο Δήμαρχος Αντιδήμαρχοι φορείς της πόλης εθελοντικές ομάδες
Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
|
|