|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες -Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010
Καλησπερα σε ολους!!!
|
|
|||
|
|||
kαλή εβδομάδα.
|
|
|||
|
|||
καλο μεσημερι
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
|
|
|||
|
|||
μόνο τον blackshadow τους άλλους την επόμενη φορά ...... |
|
|||
|
|||
Η σύζυγος φτάνει στο
> σπίτι και αναγγέλει χαρούμενη > στον άνδρα της: > > «Θυμάσαι τους > πονοκεφάλους μου; Πάνε, > εξαφανίστηκαν!» > > «Εξαφανίστηκαν οι > πονοκέφαλοι! Μα πώς; Τι > έκανες;» > > «Αν > θέλεις το πιστεύεις: Πήγα σε > έναν υπνωτιστή. Με έβαλε να σταθώ > εμπρός στον > καθρέφτη, να κοιτάω σταθερά τον > εαυτό μου στα μάτια και να λέω > ξανά και ξανά: > "δεν έχω πονοκέφαλο! δεν έχω > πονοκέφαλο! δεν έχω > πονοκέφαλο!Ά.. > Και > νάτο! > Οι > πονοκέφαλοι χάθηκαν > τελείως!!» > > Ο > σύζυγος μένει με το στόμα > ανοικτό: «Πώ πω, > καταπληκτικό!!» > > Τότε η > γυναίκα του έχει μια ιδέα: «Για > δες, εσύ που δεν είσουν και ο > καλύτερος > εραστής αυτά τα τελευταία > χρόνια, μήπως θέλεις να > δοκιμάσεις τον υπνωτιστή, μπας > και κάνει κάτι για αυτό;» > > Εκείνος > συμφωνεί να δοκιμάσουν και > κλείνει ραντεβού με τον > υπνωτιστή για το επόμενο > απόγευμα κιόλας. Πάει > στον υπνωτιστή και αμέσως μετά > επιστρέφει σπίτι φουριόζος, > πετάει τα ρούχα του, > βουτάει τη γυναίκα του, την > γδύνει στα γρήγορα, την ξαπλώνει > στο κρεββάτι κ της > λέει ξαναμμένος: > «Περίμενε ένα λεπτό, θα > γυρίσω αμέσως» > Χώνεται > στο μπάνιο και σε λίγο βγαίνει. > Σαλτάρει στο κρεββάτι και της > πετάει τα μάτια > έξω.. > Εκείνη > μένει ξερή: «Πώ πω, > καταπληκτικό!!» > Ο άλλος > > επιμένει: «Κάτσε εκεί, μην > κουνιέσαι, θα έρθω σε ένα > λεπτό» > Τρέχει > στο μπάνιο, ξαναβγαίνει σε λίγο, > ορμάει επάνω της και την κάνει να > βλέπει > αστεράκια.. > Το > κεφάλι της γυρίζει, δεν ξέρει > πού βρίσκεται, αλλά ο σύζυγος δεν > ησυχάζει: > > «περίμενε, περίμενε, > έρχομαι σε ένα λεπτό» και > ξαναμπαίνει στο > μπάνιο.. > > Αυτή τη > > φορά η γυναίκα του, παρά την > ζαλάδα της, ακολουθεί ήσυχα να > δεί τι ακριβώς > κάνει. > Τον > βλέπει να στέκεται μπροστά στον > καθρέφτη, να κοιτάει τον εαυτό > του και να > επαναλαμβάνει: > «Δεν είναι η γυναίκα μου! Δεν είναι η > γυναίκα μου! Δεν είναι η γυναίκα > μου!..» > |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
καλημερααα!!
|
|
|||
|
|||
kαλησπερα σε ολους και ολες....................... |
|
|||
|
|||
Καλησπέρες μας...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες -Καθαρά Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 74 | 16-02-2010 06:19 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 155 | 12-02-2010 08:06 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες -Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010 !!!! | danaos | Μια καλημέρα είναι αυτή | 73 | 11-02-2010 08:00 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες -Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010 !!!! | FANISGS | Μια καλημέρα είναι αυτή | 67 | 09-02-2010 07:40 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες -Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 !!!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 86 | 08-02-2010 07:03 |