|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τύχη βουνό!
Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες...
Το τρανσαλπ μου παρκαρισμενο στον δρομο στο Χαιδαρι με τα κλειδια πανω στον διακοπτη και τον διακοπτη ανοιχτο... Ευτυχως κανεις πονηρος δεν το ειδε ολη την νυχτα... |
|
|||
|
|||
Μού φαίνεται ότι μας χρειάζεται μια ομαδική για Αλτσχάιμερ...
|
|
|||
|
|||
στη σκιαθο σε μια πολυσυχναστη παραλια ξεχασα τα κλειδια στη μιζα απο το πρωι μεχρι αργα το απογευμα!οταν πηγα να φυγω εψαχνα τα κλειδια αλλα τιποτα!οταν πλησιασα τη μηχανη τα βρηκα!
κατω απο το σπιτι εχω αφησει το παπι με το μοτερ αναμμενο... ευτυχως και σ αυτη την περιπτωση ημουν τυχερος! |
|
|||
|
|||
Εγώ έχω ξεχάσει στο κέντρο της Αθήνας τα κλειδιά πάνω στην σέλα σε AX-1 γιά κανά μισάωρο... το βρήκα στην θέση του...
Παρέα φίλων έχει έρθει να με επισκευθεί στην Αγγλία με μηχανές και ένα απο τα παιδιά έχει αφήσει τα κλειδιά του πάνω στην σέλα (οι μηχανές παρκαρισμένες στον δρόμο) - ένα CBR1000F "έτοιμο" με το τριβάλιτσο πάνω... Μετά απο λίγο χτυπάει η πόρτα (μονοκατοικία) και ήτανε ένας περαστικός με τα κλειδιά στο χέρι... Ακόμα το θυμάται ο Τάσος... Και ένα τελευταίο έτσι για το χαβαλέ... Μου έλεγε ο Γιάννης στην Fotologic για ένα πελάτη του με ένα Κ, Παρασκευή απόγευμα ετοιμάζεται να φύγει για ραντεβού με πελάτη του, είναι στο γκαράζ του σπιτιού του, έτοιμος με την μηχανή στο ρελαντί όταν χτυπάει το τηλέφωνο. Ανεβαίνει πάνω και ήταν ο πελάτης που ακυρώνει το ραντεβού, οπότε χαλαρώνει... Αποτέλεσμα... Δευτέρα πρωί ανακαλύπτει το Κ το οποίο είχε ξεχάσει να δουλεύει ακόμα στο ρελαντί έχοντας καταναλώσει τα 2/3 του ντεπόζιτου (ήταν φουλαρισμένο)... Τουλάχιστον ήταν υδρόψυκτο, γιατί άμα ήταν κανά boxer θα τον είχε πάρει στο χέρι.... |
|
|||
|
|||
Γαμώτο, να μην το πάρω χαμπάρι!!!...
Και έχει παλιώσει το σκουτεράκι μου, και θέλω να το αλλάξω!!!!! |
|
|||
|
|||
ξερω εναν που αφησε το παιδι του
μεσα στο καλαθακι στο τυροπιταδικο απεναντι απο τα φερρυμποατ στο περαμα... εγω βρηκα στην πορτα ενος αυτοκινητου στον πειραια στην Γ εφορεια τα κλειδια και σκεπτομουν που να τα βαλω για να μη κλεψουν το αυτοκινητο, τελικα τα αφησα αναμεσα στα πεταλια... |
|
|||
|
|||
καλησπέρα,εαν και λίγο καθυστερημένη η απάντηση για το εαν μας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο...πριν περίπου 3 χρόνια παρκάρω την τότε μηχανή μου ενα transalp 650 έξω απο το mall...πάω κάνω την βόλτα μου και τα ψωνια μου..και κατα την επιστροφή μου διαπιστώνω οτι το κλειδί είναι ΑΦΑΝΤΟ...περριτο να σου πω.... κρύος ιδρώτας κτλ...το καλό της ιστορίας ειναι οτι το transalp ηταν στην θέση του και ένα χαρτάκι με ένα τηλ.στην τάπα της βενζίνης και όνομα Βασίλης(καλη του ώρα)παιρνω με αγωνεία το τηλ.και επειτα απο έναν σχετικό "έλεγχο"μου είπε που είχε βάλει το κλειδι(μεταξύ μπροστινού ελαστικού και φτερού)πηρα την μηχανη και πήγα σπιτι μου...το κακο είναι οτι του Βασίλη του είχε τύχει το ίδιο αλλά οχι με happy end...εκεινού του έκλεψαν την μοτοσυκλέτα..τελος πάντων θέλει καθαρό μυαλό και ψυχραιμία με όλα αυτα που έχουμε στο κεφάλι μας.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ορισμένοι άνθρωποι έχουν τύχη βουνό! | sakis656 | Αστεία Video | 7 | 06-02-2010 20:56 |
1o ENDURO MEETING στό βουνό Γράμμος. | doukas tasos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 16-07-2009 18:05 |
Είχε τύχη βουνό ή ο βλάκας της εβδομάδας ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 17 | 23-05-2009 00:36 |