|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χάρτης Ν. Αμερικής....
Απόσπασμα:
Eιναι 1 προς 1.000.000 φιλε αλλα εχει ολους τους δρομους μιας και δεν υπαρχουν πολλοι. Ξεκινα απο το El chalten βορεια του Calafate και φτανει Ushuaia |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το αγαπημενο μου Garmin 276c το αγορασα απο Αμερικη και εχει ως Basemap Β. και N. Αμερικη με πολυ καλη αναλυση εκτος πολεων.Εχει ολο το Ruta 40 & Ruta 3 και τα βασικα στις πολεις.Πρεπει να του ριξεις μια ματια κι αν βολευει το πηρες!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ναι...it's easy
|
|
|||
|
|||
Κι εγώ βρήκα άκρη Βασίλη κ σε ευχαριστώ! Έχω αρχίσει ήδη να το δουλεύω! Jefe |
|
|||
|
|||
Keep walking...
|
|
|||
|
|||
Ενδιαφερον οι γνωμες για τους χαρτες εμαθα αρκετα.Εχω ασχοληθει αρκετα με αυτο το ταξιδι και σκεφτομαι αν παω να νοικιασω στο Buenos Aires μοτοσυκλετα [εχουν παει και Ελληνες] και απο εκει Ushuaia μεσω του Ruta 40 ή Ruta 3.Εχω επικοινωνησει με το γραφειο και εχω πληροφορειες συνολικα για το ταξιδι αν σε ενδιαφερει.
Last edited by nordkapp; 12-11-2011 at 22:10. |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη! Θα επικοινωνήσουμε και θα τα συζητήσουμε!
Jefe |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
εναλλακτική χρήση μοτοσυκλέτας, μετά την οικονομική κρίση | Nondas | Χιούμορ | 10 | 08-11-2011 18:29 |
Εσωτερικές βαλίτσες για τις μεταλλικές του Adventure | mario | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 02-03-2011 21:09 |
Με νόμο, υποχρωτικές οι βιομετρικές ταυτότητες στις Η.Π.Α.!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 4 | 19-07-2010 17:08 |
Πωλείται αυθεντική BMW μεταλλική ποδιά για F800GS - F650 GS twin | nos7nos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 11-05-2010 16:05 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |