|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βολταρωντας στα Καρπαθια
2η μερα. καλο πρωινο και στις 08.30 αλλαγη χρηματων και βουρ για το transfagarasan.Κραϊόβα, Ρουμανία προς Transfăgărăşan, Ρουμανία - Χάρτες Google
|
|
|||
|
|||
ανεβαινοντας για τον tansfagarasan απο curtea de arges, αυτη η πλευρα κατα την γνωμη μου ειναι πιο ομορφη. το μονο προβλημα (οχι για μας)ειναι περιπου 15 χλμ απο την λιμνη και πανω οτι ο δρομος ειναι σαν βομβαρδισμενος μετα στρωνει.
|
|
|||
|
|||
αυτες ειναι απο πανω ημερα κυριακη και γινοταν χαμος. απολαυσαμε την θεα, πηραμε τα αναμνηστικα μας, φαγαμε, προμηθευτηκαμε και το βραδινο μας με καπνιστα κασερια σαλαμια και τα συναφη και κατηφορισαμε.
|
|
|||
|
|||
απο τις βολτες στα αλπικα πασα ηθελα να στησω ενα σκηνακι σε ενα απο αυτους τους δρομους και να κατσω να χαζευω τα μοτορια να περνανε, οποτε η ευκαιρια ηταν εδω αν και δεν εχει συγκριση με το τι θα γινοταν αν ηταν αλλου δεν εχω παραπονο. να σημειωσω οτι ειχε παρα πολλους κατασκηνωτες πιο χαμηλα βεβαια και ιδιως απο την πλευρα που ανεβηκαμε.
|
|
|||
|
|||
Φανταστικά τοπία...
Δώσε πράγμα στο λαο..... |
|
|||
|
|||
3η μερα. Το προγραμμα σημερα ειχε αφιξη την λιμνη bicaz περνωντας απο πολλα ενδιαφεροντα μερη.Transfăgărăşan, Ρουμανία προς Hotel & Camping Cristina - Χάρτες Google
|
|
|||
|
|||
κατεβαινωντας πρωι-πρωι τον transfagarasan
|
|
|||
|
|||
στο δρομο για sighisoara
|
|
|||
|
|||
Sighisoara, ομορφη πολη αλλα εμεις καναμε μονο μια ολιγολεπτη σταση λογω κινησης και της αδυναμιας μου στα χωρια παρα στις πολεις.
|
|
|||
|
|||
συνεχιζοντας για lacu rosu και το φαραγγι bicaz μεσα απο δαση και λιβαδια.
|
|
|