|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω .....
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Πιέρο για την κίνηση του
|
|
|||
|
|||
:sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
:sm5::sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
Μπραβο στο παλικαρι!
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα Κώστα. Η κίνηση δεν σου θυμίζει κάτι από Ήπειρο μεριά… Τι καιρό έχετε πάνω….. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γιατί κι εσύ προσφέρθηκες να γδύσεις τη μηχανή σου και να μας στείλεις το ανταλλακτικό! Αλλά ήσουν Άργος και μάζευες και τις ελιές... |
|
|||
|
|||
Στην δύσκολη στιγμή,
ο άνθρωπος φαίνεται! Χωρίς να μας γνωρίζει εκ των προτέρων, ο Πιέρρος (με την βοήθεια του fire red) "έγδυσε" το adve του και έδωσε την ευκαιρία στην παρέα να ολοκληρώσει σαν σύνολο την χωμάτινη εκδρομή και στον Σταύρο την δυνατότητα να επιστρέψει σπίτι του χωρίς περετέρω ταλαιπωρίες... Μπράβο σου και πάλι φιλαράκι και σε περιμένουμε και από τη γειτονιά μας να ανταποδώσουμε την φιλοξενία! |
|
|||
|
|||
Χίλια μπράβο στο παλικάρι!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδή όλοι σας λέτε bravo και όλα τα διαφορα , εγώ θα το δώ από άλλη σκοπιά. Πιέρρο είσαι ένας άκαρδος και δολοπλόκος τύπος. Ο φίλος μου ο Σταύρος πήρε τα βουνά για να φύγει μακρυά από την γλυκήτατη Ξανθή. Επινόησε μια πολύ καλή βλάβη(μετά από 3 χρόνια που δεν είχε παθει τίποτε η μπουμπού,κάπου στον Ταϋγετο.Τυχαίο δεν νομίζω) Είχε και τους άλλους ότι και καλά θα τον βοηθήσουν αλλά ήξερε ότι δεν θα έβρισκε το συγκεκριμένο εξάρτημα. Και ήρθες εσύ βρε τέρας να του δώσεις την βοήθειά σου και με τέτοιο τρόπο. Ντροπή σου.Έσχος. Κάτι τέτοιοι σαν και εσένα μας έφεραν σε αυτά τα χάλια.Είσαι και Ολυμπιακός. Να φύγεις να πας αλλού. Υ.Σ. Αν μείνω εγώ ποτέ μην τολμήσετε να με βοηθήσετε..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δεν θέλω να στεναχωρήσω τους φίλους με τα 1200gs.... | kostas_366 | Χιούμορ | 18 | 04-04-2010 03:19 |
Γυναίκες: Δεν μπορουμε να τις καταλάβουμε, γιατί... | Alext | Χιούμορ | 4 | 26-06-2009 22:29 |
Χωρίς λόγια | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 17 | 29-05-2009 20:39 |
Χωρίς λόγια... | yannis | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 31-03-2009 16:37 |
Μ άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε | arisxios | Ανέκδοτα | 6 | 20-03-2009 00:16 |