|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βοηθεια! Αξιζει??
Απόσπασμα:
anyway, οπως ειπα δε θα ηθελα να τη δωσω για κατω απο 9.000. Η μηχανη με εχει βγαλει ασπροπροσωπο και εχει πανω της σχεδον τα παντα. @siraxanz Ρωτησα ενα δικηγορο εδω και μου ειπε οτι απαγορευεται να οδηγας οχημα με ξενες πινακιδες, χωρις την παρουσια του κατοχου του στο οχημα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για εμένα μην την δώσεις ούτε για 13,000ε. Αλλά η αγορά τι λέει και πως θα κάνεις κ εσύ την δουλειά σου και να είσαι νόμιμος. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μιας και εισαι καλυτερα πληροφορημενος λοιπον, μπορεις να μου πεις ποσο κοστολογειται? |
|
|||
|
|||
Μπες στο car.gr να πάρεις μια γεύση
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γιατί δεν νομίζω ότι αν πάρω την μοτοσυκλέτα του αδερφού μου η το αυτοκίνητο του πατέρα μου, δεν μπορώ να τριγυρνώ την Ευρώπη... Απλά εκεί το κράτος λειτουργεί και αν σε ελέγξουν μια φορά την επόμενη θα σε τσακώσει το δόκανο... Ας μας απαντήσουν οι συνφορουμίτες αστυνομικοί, αν οδηγώ όχημα με πινακίδες ΕΕ τι ενέργειες γινοντε απο τον αστυνομικό πχ ψάχνει που δουλεύω? που μένω? ??? Από όσο μπορώ να καταλαβω η όλη υπόθεση και εδώ αλλά και εκεί παίζει στο πως λειτουργεί ο Κράτος.... Εκεί θα ψάξει ο τροχονόμος και τα "κουτάλια" σου... που μένεις μόνιμα κλπ... Τέλος πάντων, η τιμή για αντβέ 2006 στην Ελλάδα και σε 8 αγγελίες Μέση τιμή: 9875 EUR από εκεί και πέρα αποφάσισε... Πάντως για να την δώσεις ευκολα εδώ μόνο σκοτωμένη τιμη φευγει... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δλδ αν η μεση τιμη ειναι αυτη, τοτε τα 9.000 ως κατωτερο οριο ειναι οκ. Σωστα? (ναι ξερω υποκειμενικα μιλωντας) |
|
|||
|
|||
Ξερω οτι η απαντηση μου δεν θα σου φανει αισιοδοξη αλλα εκτος απο τις τιμες
ριξε και μια ματια στις εμφανισεις καθε αγγελιας. Το Ηρακλειωτικο εχει 11.000 + εμφανισεις. Που σημαινει οτι ειναι απουλητη για πολλους μηνες. Το κακο με το car.gr και ολα τα σαιτ με αγγελιες ειναι οτι δειχνουν μονο αυτα που εχουν μεινει. Αν θες να δεις σε τι τιμες πουλιεται κατι στο ebay κοιτας τα completed listings, ετσι δεν ειναι. Σε γενικες γραμμες θεωρω οτι το car.gr ειναι 10-20% ακριβοτερο απο την πραγματικη αγορα. Για κοιταξε ξανα με ποιον τροπο μπορεις να κρατησεις το μηχανακι εκει. Καλη τυχη |
|
|||
|
|||
Καλημέρα
Έτσι όπως τα λέει ο translatoras, αλλά και οι προλαλλήσαντες δε λένε κάτι άλλο. Αυτά που φαίνονται στις αγγελίες, είναι αυτά που δεν έχουν πουληθεί. Αυτά που φεύγουν , έφυγαν με χαμηλότερη τιμή. Εκεί προφανώς δεν υπάρχει η ύφεση της Ελληνικής αγοράς και πουλιούνται ακριβότερα. Έτσι ήταν εδώ μέχρι τις αρχές του 2011. Τώρα είναι χαμηλές οι τιμές. Ότι κι αν αποφασίσεις, να 'ναι για καλό |
|
|||
|
|||
Φιλε μου στην ολλανδια η μοτο δεν εχουν φορολογια απο οσο γνωρησω. Επισης ειμαστε ευρωπαικη ενωση και εχεις δικαιωμα να κυκλοφορεια οπου θες οσο θες ελευθερα. Εδω στην ελλαδα δεν εχουμε οχηματα με ξενες πινακιδες... Επισης η αστυνομια δεν μπορει να ταυτοποιησει αν μενεις εκει η εδω νομιζω μονο με καρφωτη, χαιρετησματα στο υπεροχο χωριο berkel-enschot που επισκευτομαι συχνα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ακριβώς αυτή ειναι κι η δική μου εμπειρία, στην ίδια χώρα για περίπου τόσα χρόνια... Και Ολλανδία που ειχα επισκευθεί με μηχανή, ποτέ δε μου ζήτησαν πόσες μέρες θα μείνω... Πραγματικά μου προκαλεί εντύπωση... Πάντως αν πραγματικά δε μπορείς να το αποφύγεις, για μένα, η γνώμη μου ειναι οτι αξίζει να αλλάξεις τις πινακίδες. Το κοστος σου -όχι ευκαταφρόνητο- θα ειναι αυτο που θα είναι. Άντε όμως πούλα τη δική σου -που σημειωτέον δεν σου εχει βγαλει κάποιο προβλημα- άντε βρες μετά άλλο καλό μηχανάκι να αγοράσεις (αν δε πας για καινούριο)... Δε ξέρω. μπρος γκρεμος και πισω ρέμα. Αλλά τουλάχιστον ειναι το δικό σου μηχανάκι και το ξέρεις. |
|
|