|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: σπετσες - αθηνα 2 ωρες
όχι Γιώργο απλά ο τύπος που κάνει το άλμα και μπράβο του, δεν είναι μέλος μας και δεν μας παροτρύνει να κάνουμε το ίδιο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ 1.ntinopoulos...μονος 2.robbie maddison...μονος 3. Last edited by ntinopoulos; 06-04-2010 at 20:32. |
|
|||
|
|||
ΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ
1.ntinopoulos...μονος 2.robbie maddison...μονος 3. gsmaniac......διπλος 4. .............. αφου ξερεις.......εχω αδυναμια στις ομαδικες |
|
|||
|
|||
Επειδή έχω κάνει και εγώ Πάσχα στις Σπέτσες , σας το προτείνω ανεπυφύλακτα . Και φαντάζομαι πως ο φίλος δεν μας προέτρεψε να πηγαίνουμε με 180 . Εξάλλου για να πας με 180 δεν χρειάζεται να περάσεις το Πάσχα στις Σπέτσες.
Για πιο λόγο όλη η κουβέντα ακόμη δεν κατάλαβα Εκτός και εάν όντως δεν κατάλαβα .. |
|
|||
|
|||
Το forum είναι ένας ανοικτός κόμβος επικοινωνίας.
Διέπεται όμως από τους κανόνες της καλής πίστης και της νομιμότητας. Είναι επίσης γνωστό και έχει καταγραφεί κατ' επανάληψη ότι ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται! Σας φέρνω ένα παράδειγμα: Γουστάρω το νέο CD του Robbie Williams. Δεν θέλω / μπορώ να διαθέσω τα Χ ευρώ που κοστίζει στο δισκογραφικό κατάστημα, ή ακόμα βαριέμαι να πάω να το αγοράσω και πίνοντας την φραπεδιά μου, στην Πλ. Ν. Σμύρνης, το αγοράζω από τον συμπαθή μελαμψό αντί του ποσού των 3 €! Επειδή γνωρίζω ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης αρέσει και σε δύο κολλητούς μου, κατεβάζω το εν λόγω CD από το internet και τους βγάζω από ένα αντίγραφο για να τους το δώσω. Κινούμαι στα πλαίσια της νομιμότητας; Ασφαλώς όχι. Πέρα από τα εκπροσωπούμενα συμφέροντα των δισκογραφικών εταιρειών, μπορεί κανείς άλλος να με κατηγορήσει; Νομίζω πως όχι. Πάμε τώρα στην άλλη εκδοχή: Αφού κάνω όλα τα παραπάνω (αγορά πειρατικού CD, downloading παράνομου λογισμικού και διανομή αυτού), μπαίνω το βράδυ στο music forum (τυχαίο παράδειγμα), όπου είμαι μέλος και μοιράζομαι τις παραπάνω ενέργειές μου με όλα τα υπόλοιπα μέλη. Είμαι σίγουρος, ότι η πλειονότης των μελών, θα με επικροτήσουν. Αφού άλλωστε, όλοι το ίδιο πράγμα κάνουν... Ένα όμως μέλος, που δεν γουστάρει να ψωνίζει από τον δρόμο, ή που πιστεύει πως η πειρατεία είναι ανήθικη, ή, ή, ή..., στραβώνει. "Κοίτα πού μπήκα! Όχι μόνον αυτός ο τύπος (δηλ. εγώ) κάνει "ματσαραγκιές", αλλά τις δημοσιεύει κιόλας, δίνοντάς μας και συνταγές!!!" Με άλλα λόγια, το τί κάνει ο καθένας μας μεμονωμένα, είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Επειδή όμως, είναι δυνατόν, κάποιος που δεν μας γνωρίζει, να παρεξηγήσει τα κίνητρα, διάθεση, σκοπό των γραφομένων μας, καλό είναι να είμαστε λίγο προσεκτικοί και να υπολογίζουμε στο βάθος του μυαλού μας ακόμα και αυτόν τον ένα και μοναδικό που ενδεχομένως τα γραφόμενά μας φέρουν σε δύσκολη θέση... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όλα είναι σχετικά,μια παρότρυνση που εσύ τι βλέπεις θετική μπορεί κάποιος να τη βλέπει αρνητική........... Τέλος πάντων δόθηκε έκταση άνευ λόγου...... Υ.Γ. Υπολογίστε κι εμένα στο άλμα.... |
|
|||
|
|||
δηλαδη αμα θελησει να γραφτει θα φαει πορτα?
|
|
|||
|
|||
1.ntinopoulos...μονος
2.robbie maddison...μονος 3. gsmaniac......διπλος 4. mexicanos...μονος 5................... |
|
|||
|
|||
βρε φιλαρακια εαν καταλαβα καλα το μυνημα που προσπαθουν να περασουν μερικοι φιλοι ειναι οτι λιγο πολυ οι περισοτεροι απο μας γνωριζοναι μεταξυ τους και καταλαβαινουν τον τροπο που ποσταρονται καποια θεματα....... υπαρχουν ΟΜΩΣ και καποιοι αλλοι που δεν γνωριζουν ατομα και διαβαζοντας
<κατι> το ερμηνευουν οπως θελουν η οπως τους βολευει βρισκουν λοιπον αφορμες για μπλα μπλα μπλα........ ξερετε τωρα το παιχνιδι . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ADAC Motorrad Intensiv Sicherheitstraining ... 8μιση ωρες απ τη Θεωρια στη πραξη! | ΙoannisPanagiotidis | GS Forum - Road & Enduro Training | 69 | 19-05-2013 01:49 |