|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πλαινες Βαλιτσες
Απόσπασμα:
Χρήστο εννοούσα αν εσύ είσαι στην παρουσίαση που έχει το λινκ... Μου αρέσει πολύ. |
|
|||
|
|||
δεν ειναι δικια μου παρουσιαση... οι δικες μου θα γινουν πιο ωραιες και θα ριξω post με φωτο και οδηγιες, τωρα εχω κανει συγκεντρωση υλικων, κοψιματα, βαψιματα και απο δευτερα ξεκιναω πιρτσινια... μεχριστιγμης εχω ξοδεψει τα 60€, δυο φρεντο εσπρεσσο γλυκους και μπολικα στριφτα... την παρασκευη που ερχεται θα ειμαι ετοιμος αν ολα πανε καλα...
|
|
|||
|
|||
Αναμένουμε την δημιουργία σου. Καλή επιτυχία.
|
|
|||
|
|||
update για τους ανυπομονους... οποιος δεν κανει σχεδιο στο χαρτι (και βασιζεται στο μυαλο του) κανει λαθη και μαθαινει... μικρο προβλημα σημερα με το καπακι το οποιο βγηκε 3 χιλιοστα μικροτερο σε καθε πλευρα... διωρθωθηκε βεβαια αμεσα και δεν ξεχωριζει τιποτα... αλλα εκανα μακακια... αυριο λοιπον καπακια, βασεις και βουρ για βαψιμο και φωτογραφηση...
|
|
|||
|
|||
update κοστους + 20€ πιρτσινια, κλειδαριες, μοντα για εγκατασταση και αλλοι δυο φρεντο και μπολικα στριφτα!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δηλαδή έχουμε (μέχρι στιγμής) 80 ευρώ κ 4 φρέντο; Όλα αυτά για 2 πλαϊνές μου ακούγεται απίστευτο κ συνάμα εκπληκτικό το ποσό. |
|
|||
|
|||
λουκετα 2 με ιδιο κλειδι... 10€ !!! (πανακριβα), ποδαρακια σιδερενια... 13€ (πανακριβα)!!! αλουμινιο κομμενο σε μετρα (χωρις ακριβεια και για αυτο παιδευομαι) 40€, σιλικονες, πιρτσινια και εργαλεια τα υπόλοιπα... οι φρεντο (5 με τον σημερινο) και τα στριφτα (νουμερο που τεινει στο απειρο) θα μου κοστισουν τα ιδια... δεν εχω παρει χρωμα και βερνικι!!! 10€
|
|
|||
|
|||
Εν Χριστώ αδελφέ Χρήστο παρακολουθώ με κομμένη
ανάσα την δημιουργική προσπάθειά σου κ αναμένω φωτογραφίες κ το αποτέλεσμα. |
|
|||
|
|||
καποιος να μου εξηγησει πως ανεβαζω φωτο...
|
|
|||
|
|||
Photobucket
Κανεις λογαριασμο εκει κι ανεβαζεις τις φωτο σου. Μετα αντιγραφεις το συνδεσμο και κανεις επικοληση του εδω. |
Tags |
πλαινές βαλίτσες, r1150gs |
|
|