|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κ.Τ.Ε.Ο
Και σχετικά με την τιμή ,
στην Λάρισα ήταν στο autovision 30e αν θυμάμαι καλά, πρόσφατα άρχισε να κάνει και ένα άλλο κτεο στην περιοχή σε μηχανές και είχε προσφορά 19ε για την μοτο. Σήμερα μίλησα με autovision και μου είπαν ότι από αύριο 1 Νοεμβρίου θα έχουν προσφορά για όλες τις μοτό με 18ε οπότε ίσως ισχύει και για τις υπόλοιπες περιοχές μιας και το autovisiion είναι αλυσίδα! Για ψάξτε το για τιμές! |
|
|||
|
|||
Σωστα. Οι κατοχοι μοτο με αδειες κυκλοφοριας εκτος Αττικης περνανε κανονικα.
Το καλο ειναι οτι μεχρι το τελος 2012 δεν βεβαιωνεται προστιμο σε οποιον δεν περασε την προβλεπομενη ημερομηνια. Το κακο ειναι οτι πρεπει να βγαλουμε και καρτα καυσαεριων. Κατα τα αλλα οπως και τα αυτοκινητα. Καθε χρονο η καρτα και καθε δυο χρονια το κτεο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό είναι από την ιστοσελίδα της περιφέρειας Αττικής 1. Οι δίκυκλες μοτοσυκλέτες, που έχουν αντικαταστήσει ή θα αντικαταστήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας τους, υποχρεούνται να προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο σύμφωνα με τον πρώτο αριθμό κυκλοφορίας που τους είχε χορηγηθεί. 2. Οι εκπαιδευτικές μοτοσυκλέτες υπόκεινται σε ετήσιο περιοδικό έλεγχο. 3. Δίκυκλες μοτοσυκλέτες με έδρα ή διεύθυνση κατοικίας ιδιοκτήτη που ανήκει σε άλλη Περιφέρεια της χώρας, στην οποία έχει εκδοθεί πρόγραμμα πρόσκλησής τους για τεχνικό έλεγχο και οι οποίες κυκλοφορούν στην Περιφέρεια Αττικής υποβάλλονται σε τεχνικό έλεγχο σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόσκλησης της περιφέρειας στην οποία ανήκει η έδρα τους. 4. Όσες δίκυκλες μοτοσυκλέτες όφειλαν πριν από την ημερομηνία ταξινόμησής τους στην Περιφέρεια Αττικής να έχουν ήδη προσκομιστεί για τεχνικό έλεγχο σύμφωνα με την πρόσκληση της προηγούμενης έδρας τους και δεν προσήλθαν για τεχνικό έλεγχο θα ελέγχονται ως εκπρόθεσμες. Ο αρχικός ή περιοδικός τεχνικός έλεγχος πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με τα εξουσιοδοτημένα ΙΚΤΕΟ. Ο κάτοχος οχήματος, ο οποίος δεν το προσκομίζει για τον περιοδικό τεχνικό έλεγχο εντός της καθοριζόμενης προθεσμίας τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 86 του Κ.Ο.Κ. και υπόκειται σε πρόσθετο ειδικό τέλος σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Τηλέφωνα: 213 2063501, 213 2063505, 210 6993404 Fax: 210 6929775, 210 6993110 e-mail: grafeiotypou@patt.gov.gr Πρόσκληση για τεχνικό έλεγχο δίκυκλων μοτοσυκλετών με έδρα την Περιφέρεια Αττικής Ελπίζω να βοήθησα! |
|
|||
|
|||
Κάπου πήρε το μάτι μου πως αν η μηχανή δεν περάσει ΚΤΕΟ από το 2013 η τροχαία θα επιβάλλει πρόστιμο 400 ευρώ!
|
|
|||
|
|||
Παιδιά..οιμου κατέστρεψαν τα ολοκαίνουρια TKC από την ομαδική!Μπήτε σε λίγο στο προφίλ μου στο φάκελο κτεο να δείτε..δεν κατέχω να το βάλω εδώ.Και δεν είπαν τίποτα για αποζημίωση!Πώς θα βρώ το δίκιο μου τώρα?Με ειρωνεύονταν και στην αρχή όταν ρώτησα αν μπορούν να το περάσουν!!!Και μετά..αφού μου έκαναν τη ζημιά... μου είπαν να φορέσεις ασφάλτινα και να έρθεις!!!Τα TKC είναι εργοστασιακή τοποθέτηση στα συγκεκριμένα τους είπα!Τα λάστιχα έχουν 685 χιλιόμετρα!!!!!
Το ΙΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας.. Last edited by VDR; 31-10-2012 at 21:55. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο φάκελος "ΚΤΕΟ" που έχεις στο album σου είναι κενός - ούτε μια φωτογραφία Last edited by georged; 31-10-2012 at 22:38. Λόγος: Τώρα φαίνονται οι φωτό :) |
|
|||
|
|||
Τον ενημέρωσα..Για ρίξε μιά ματιά...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τα μηχανήματα που έχουν ΔΕΝ μπορούν να ελέγξουν τα μηχανάκια μας!!..
Ποιός θα με αποζημιώσει για τη ζημιά που μου προκάλεσαν??ΠΟΙΟΣ???????? Last edited by VDR; 31-10-2012 at 23:00. |
|
|