GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 25-04-2012, 11:44
afias Ο/Η afias βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Παλαιο Φαληρο
Μoto: R1150GSA
Προεπιλογή Απάντηση: I am Hellene

Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 12:23
HLIAS Ο/Η HLIAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: αθ.
Μoto: R1200GS

Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 12:28
TAKIS04 Ο/Η TAKIS04 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: F 800 GS

Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 12:32
Chrislog Ο/Η Chrislog βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2012
Περιοχή: Athens
Μoto: R 1200 GS, '08

Καλημέρα σε όλους/ες τους φίλους/ες

Ρίχτε μια ματιά στο παρακάτω

είναι ο Peter Economides με θέμα “Rebranding Greece”

θεωρώ το βιντεάκι «I m Hellene» εντελώς λάθος.
  • είναι κακή αντιγραφή
  • η ηθοποιός τσιρίζει
  • δε βοηθάμε τον κόσμο να καταλάβει τι είμαστε…δε μπορείς κάθε βδομάδα να πλασάρεις το ελληνικό όνειρο τη μία σαν Hellas, την άλλη σαν Greece κοκ
  • αν απευθύνεται σε ξένους και όχι σε Έλληνες ,δε καταλαβαίνω γιατί βάλαμε τον εθνικό μας ύμνο…ποιος θα τον καταλάβει???..ποιος θα συγκινηθεί???

Δε καταλαβαίνω γιατί κολλάμε με το ένδοξο κατά τα άλλα παρελθόν μας και κάνουμε συγκρίσεις με άλλους λαούς….μόνοι μας τα σκατώσαμε….αυτοκριτική χρειάζεται και όχι φαμφάρες και ψευτομαγκιές!!!...οι εχθροί της Ελλάδας έιναι μέσα στη χώρα, όχι έξω…..

Φιλικά

Χρήστος
Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 12:34
giamil Ο/Η giamil βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Πειραιας
Μoto: R 1200GS '07 (Blackie)

Ολοι οι ειδήμονες..βγήκαν να κράξουν την Μουτσατσου!(απο γκουρου των media για τον ερασιτεχνισμο κ την αντιγραφη, μεχρι τους γκουρου της νεας ταξης πραγματων για την αλλαγη της ονομασιας...Ελλας λεει...Hell in-es..ακουσων ακουσων τι αλλο θα σκεφτουν-ενω στο σχολειο δεν μαθαιναμε οτι το Γραικος επανηλθε επι Τουρκοκρατιας που χαρακτήριζε τον ξεπεσμένο, παρηκμασμένο και δουλοπρεπή Έλληνα?τα ξεχασανε αυτα...το Γραικος λεει ειναι αρχαιο!Ειναι αρχαιο..αλλα?Ξεχνατε την ουσια...). Οι φορμες των αθλητων στους Ολυμπιακους γραφουν HELLAS απο πισω χρονια τωρα....αλλα τα ΜΕΓΑΛΑ μυαλα τωρα το θυμηθηκανε!
Και τελος παντων καμια πιο απλή ματιά κ προσέγγιση στο ολο θεμα?Ελεος!
Η Ελλαδα εχει τελιωσει.....γιατι εχουν τελειωσει τα μυαλα της...
Αυτοκαταστροφή και μόνο....ζηλεια-φθονος και απλετη αμπελοφιλοσοφια=ΝεοΕλληναρας!

Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 12:48
Mits70 Ο/Η Mits70 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Χαϊδάρι
Μoto: BMW R1200 GS Adventure KTM 640 Adventure BMW R51/3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giamil Εμφάνιση μηνυμάτων
Ολοι οι ειδήμονες..βγήκαν να κράξουν την Μουτσατσου!(απο γκουρου των media για τον ερασιτεχνισμο κ την αντιγραφη, μεχρι τους γκουρου της νεας ταξης πραγματων για την αλλαγη της ονομασιας...Ελλας λεει...Hell in-es..ακουσων ακουσων τι αλλο θα σκεφτουν-ενω στο σχολειο δεν μαθαιναμε οτι το Γραικος επανηλθε επι Τουρκοκρατιας που χαρακτήριζε τον ξεπεσμένο, παρηκμασμένο και δουλοπρεπή Έλληνα?τα ξεχασανε αυτα...το Γραικος λεει ειναι αρχαιο!Ειναι αρχαιο..αλλα?Ξεχνατε την ουσια...). Οι φορμες των αθλητων στους Ολυμπιακους γραφουν HELLAS απο πισω χρονια τωρα....αλλα τα ΜΕΓΑΛΑ μυαλα τωρα το θυμηθηκανε!
Και τελος παντων καμια πιο απλή ματιά κ προσέγγιση στο ολο θεμα?Ελεος!
Η Ελλαδα εχει τελιωσει.....γιατι εχουν τελειωσει τα μυαλα της...
Αυτοκαταστροφή και μόνο....ζηλεια-φθονος και απλετη αμπελοφιλοσοφια=ΝεοΕλληναρας!

Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 13:04
black_hawk Ο/Η black_hawk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Κερκυρα
Μoto: GS 1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Albatros Εμφάνιση μηνυμάτων
Πρέπει να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες...
Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 15:28
yns Ο/Η yns βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: F800GS (απ'τα χωμάτινα), DR250R

Η απάντηση της Κατερίνας Μουτσάσου για την αντιγραφή

Η Κατερίνα Μουτσάτσου με το βίντεο της "Είμαι Ελληνίδα" προκάλεσε θόρυβο στο διαδίκτυο. Όμως δέχτηκε και αυστηρή κριτική ότι απλά αντέγραψε ένα καναδικό διαφημιστικό για μπύρα για τη δική της προβολή.

Η Κατερίνα έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους την κατηγόρησαν ότι το μανιφέστο της υπέρ της Ελλάδας ήταν μια απλή αντιγραφή, μέσα από τη σελίδα της στο Facebook.

"Το video “Είμαι Έλλην” είναι μια αντιγραφή του καναδικού, έτσι ανέβηκε στο διαδίκτυο (κι αυτό το λέω για όσους δηλαδή δεν το είδαν γραμμένο στα σχόλια του YouTube) και φυσικά, δεν υποστήριξα ποτέ ότι δεν είναι. Απλώς, όταν είδα το video “Είμαι Καναδός” αναρωτήθηκα τι θα μπορούσα να πω εγώ, αν είχα ένα μόνο λεπτό για να εξηγήσω ποια είμαι και να καταρρίψω όλα τα στερεότυπα με τα οποία έχω βρεθεί αντιμέτωπη στη ζωή μου.

Το video που έφτιαξα ακολούθησε τα πρότυπα του καναδικού. Δεν με πειράζει να αντιγράψω κάτι, αν μπορώ να βγάλω από αυτό κάτι πρωτότυπο κι εδώ η πρωτοτυπία εντοπίζεται στο σενάριο. Τελικά δεν έχει καμία σημασία γιατί το έκανα. Το έκανα γιατί έτσι ήθελα. Καλώς ήλθατε στο internet. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω και το ίδιο κι εσείς", αναφέρει η Κατερίνα στον τοίχο της και συνεχίζει:

"Όμως… το video “Είμαι Έλλην” δεν είναι διαφημιστικό μπύρας. Δεν υπάρχει κάποιος πίσω από αυτό, παρά μόνο εγώ. Δεν υπάρχει κανένας χορηγός. Κάποιοι το είδαν στο διαδίκτυο και το διέδωσαν. Μιλώ μόνο για τον εαυτό μου και αυτόν εκπροσωπώ ή αυτούς που κατανοούν τον Ελληνισμό και την κληρονομιά του, όπως εγώ.

Οπότε ο εθνικισμός, ο εξτρεμισμός, η πολιτική ή ακόμα και ο πατριωτισμός δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το video. Η μόνη λέξη που δέχομαι για να περιγράψει το video είναι φιλοπατρία. Ναι λατρεύω τον τόπο των προγόνων μου. Είμαι δεμένη με τις ρίζες μου. Η χρήση του εθνικού ύμνου είναι απλά ένας τρόπος για να εξηγήσω στον κόσμο και στους Νεοέλληνες ότι ακόμα και σήμερα αυτή η χώρα, όπου γεννήθηκαν όλα τα ιδανικά της Δύσης, τα ιδανικά που έχουμε κληρονομήσει και η χώρα, όπου ακόμα οι κάτοικοί της μιλούν τη γλώσσα της είναι πολύ σημαντική. Ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας είναι ότι έχω σήμερα για να εκφράσει όλα τα παραπάνω. Ή μήπως θα προτιμούσατε τον γερμανικό;

Αυτό ήταν όλο. Είμαι ευγνώμων σε όλους εσάς που σας άρεσε και σε όλους εσάς που ασκήσατε κριτική και στο video και σε εμένα. Μέχρι στιγμής είμαι ο χειρότερος κριτής του εαυτού μου. Οπότε συμφωνώ με όλους σας.

Κατερίνα"

Πηγή
Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 15:39
tassos85 Ο/Η tassos85 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2011
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Bmw F650 GS

Μπράβο!!!!
Reply With Quote