|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάσχα στο Σεράγεβο.... The reunion
Μας έφτιαξες ...... πάλι.
Για να δούμε τι θα δούμε |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. |
|
|||
|
|||
Έχοντας λάβει δαχτυλίδι για τη συμμετοχή μου στην τριλογία , ένα έχω να πω...
όποιος ακολουθήσει (και δε νιώθει ήδη "τρελό" αγόρι ή κορίτσι) θα ΤΡΕΛΑΘΕΙ (από τη χαρά του, από τις διαδρομές, τα στροφιλίκια και την παρέα) Teo71 uber alles Μακάρι να μην το χάσω... (αν τα καταφέρω όμως, magel...είμαι κουφός και το ξέρουν όλοι...) |
|
|||
|
|||
Καλή επιτυχία φίλε ΘοδωρήΝα σας έρθουν όλα βολικά
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς οι ημέρες είναι εργασιμες εως κ Μ.Σαββατο για εμένα,
αλλιώς ούτε καν θα το σκεφτόμουν... Καλή επιτυχία στο ταξίδι, όποιος πάει δεν θα χάσει.... είναι ωραία τα Βαλκάνια... Η Βοσνία ειναι καταπράσινη, το ίδιο κ η Σερβία... Με το καλό ομορφάντρες μου κ ένα εντιτ... όποιος θέλει σεκιούρ ντιτζιταλ με χαρτες για 550(660 δεν εχω να δω αν δουλεύουν, το πιθανοτερο να δουλεύουν) να το πει. Οι χάρτες είναι οπεν σουρς οπότε δεν είναι κ ότι καλύτερο, αλλά στην αναβροχιά.... Last edited by siraxanz; 13-01-2012 at 17:01. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
μπραβο Θοδωρη,
ωραιο ταξιδι |
|
|||
|
|||
Aδερφε με μαχαιρωσες...
Η γιορτη μου και η δουλεια με βγαζουν εκτος με τη μια αλλα δεν σου κρυβω οτι σκεφτομαι να σας κατασκοπευσω πισω απο το ατιμο το τζάμι.. Σε lonely εκδοση γιατι ουτε σκεψη να ακολουθησω ####φαναρο απο 1200αρι στις πιστες του Μαυροβουνιου και της Σερβιας Last edited by paschalis; 13-01-2012 at 18:29. |
|
|||
|
|||
μπραβο ρε θοδωρη .,.,ανοιγε δρομους να ακολουθουμαι μετα εμεις.
δυστυχως 3 μερες μετα φευγω για το δικο μου ταξιδη οποτε δεν βολευει καλα να περασεται ,.,.,,.,.,.,., και απο τι βλεπω με καλη παρεα υ.κατι χρωστας μην με ξεχνας |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Matala Reunion Festival 2011 | pirate | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 14 | 09-06-2011 17:45 |