|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γιαννη , κάντε συνέχεια βόλτες , κάπου θα την βρείτε παράτημενη ,(θέλω να πιστεύω ) ...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΛΟΠΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!!!
Να έχετε και το νου σας στο καρ τζι αρ για ανταλλακτικά ή σε πώληση ολόκληρης για ανταλλακτικά. Το κάπο είναι ιδιαίτερο μηχανάκι και δεν περνάει απαρατήρητο.
Να τους κοπούν τα χέρια από τη ρίζα ρε πστμ. Μακάρι να τη βρείτε |
|
|||
|
|||
Γιάννη έχουμε το νού μας και έδω στο Ηράκλειο το μηχανάκι διαφέρει και μη μου κάτσει ο μάγκας την γ@μησε .Πολυκυκλοφοράω και παρατηρώ, θα το μεταφέρω και στους οδηγούς του δήμου, Απορριματοφόρα περπατούν παντού να έχουν το νού τους .
θα βρεθεί σίγουρα να εισαι σίγουρος |
|
|||
|
|||
Και σε περιεργα συνεργεια που μπορει να εχουν Καπονορτ μεσα για επισκευη και να περιμενουν το "ανταλακτικο". Κριμα
|
|
|||
|
|||
Το καλο ειναι οτι υπαρχει μεγαλη κινητοποιηση γνωστων σε ασφαλεια και αστυνομια αλλα και σε ενα δυο ''καλα'' παρεακια που ξερουν θέματα της ''πιατσας'' που μας ειπαν θα βρεθει... για να δουμε...αρκει να μην εχει προλαβει να βγει απο το νησι η το νομο...
|
|
|||
|
|||
Μακάρι...
|
|
|||
|
|||
Μακάρι να βρεθεί Γιάννη μου
|
|
|||
|
|||
Μια ερωτηση προς mods και admins, σε παλαιοτερα θεματα κλοπων τα μελη ενημερωνονταν με email, στην προκειμενη περιπτωση δεν συνεβει αυτο, εχει αλλαξει κατι??
|
|
|||
|
|||
Κανεις??
|
|
|||
|
|||