|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τα νέα F800GS και F700GS
Απόσπασμα:
Έχουν περάσει. |
|
|||
|
|||
Το παλιό δεν είχε ESA ,τι να το κάνει άλλωστε; Τώρα γιατί του το έβαλαν ο Θεός και η ψυχή τους. Πάνε να δημιουργήσουν προβλήματα όπως στα 1200αρια.
|
|
|||
|
|||
Έπρεπε να δικαιολογήσουν την αναβάθμιση!!!παντως είναι άσχημα!!!
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk |
|
|||
|
|||
σούπερ είναι
και καλά κάνανε και βάλανε περισσότερα extra - άμα δεν τα θες δεν τα παίρνεις (εγώ πχ. το 1200GS μου δεν το ήθελα με ESA τότε - μόλις είχε βγει - μάλλον καλά έκανα) αναρωτιέμαι αν πράγματι θα βγάλουν κάτι ανάμεσα στο 800 και το (αναμενόμενο) 1250 όπως λένε κάποιες αναλύσεις - εγώ πιστεύω όχι (γιατί ποτέ δεν είχαν ενδιάμεση κατηγορία σε αυτά, πλην του 850GS την εποχή του 1150GS - που δεν ήταν και τόσο πετυχημένο πείραμα) στην on-off κατηγορία η BMW είναι ήδη υπερπλήρης θα έλεγα (δυστυχώς έκοψαν το καταπληκτικό 450 τους) - αρχίζουμε από το G650GS που είναι βασισμένο σε ένα ΘΡΥΛΙΚΟ σκυλί (και με τα μέτρα των Ιαπωνέζων) και ευτυχώς η κρίση το επέβαλε να υπάρχει πάλι - πάμε στο πιο ξεχωριστό Sertao απόγονο του Dakar (που ήταν το μονοκύλινδρο των πιο ψαγμένων) - πάμε στο 700, που είναι entry level για να πάρεις το 80% του 800 σε ανάλογη έκπτωση τιμής - πάμε στο 800 που είναι μηχανή spot-on στην κατηγορία της και γερά με αξιώσεις στην μάχη με άλλα μεγαλο-μεσαία on-off (και με αρκετά γερή δόση off, αντίθετα πχ. με το V-Strom) ...εδώ μου λείπει και ένα αντίστοιχο Sertao (που δεν θα ήταν καν χωριστή γραμμή παραγωγής) αλλά προφανώς τέτοια θα βλέπουμε επετειακά κλπ. κατά παράδοση της BMW - πάμε στο 1200GS που οκ είναι ο ορισμός της κατηγορίας επί χρόνια και αυτό που κοιτάνε όλοι οι άλλοι σαν βάση και το οποίο έρχεται πια να ανανεωθεί ριζικά - πάμε στο Adventure με τις ακόμα πιο ταξιδιάρικες προδιαγραφές (και όχι δεν θα δεχτώ ΠΟΤΕ το "πιο χωμάτινες" γιατί πολύ απλά δεν ισχύει) τόσο πλήρες range δεν έχει καμία άλλη εταιρία στην κατηγορία που μπορείς να την βαφτίσεις on-off (κάποτε) ή adventure touring (και) με αυτό επιβεβαιώνεται ότι το... "σπορ" το κατέχουν, δεν είναι ούτε διάτοντες που είδαν φως και μπήκαν (ducati, moto guzzi κ.α.), ούτε ξαφνικά θυμήθηκαν μια κατηγορία που είχαν να την ανανεώσουν (πχ. Honda) ή ακόμα και... επισκεφτούν (βλέπε Yahama) αιώνες well done άντε να δούμε και το μεγάλο παιδί άντε να δούμε! |
|
|||
|
|||
http://http://www.youtube.com/watch?...&v=nULPvML_WtI
οι πληροφοριες που εχετε δεν ειναι καλες ρε παιδια.σε αυτο το βιντεο ειναι η νεα 800αρα να πως θα συνδιασω το αγαπημενο μου versys με την 800αρα |
|
|||
|
|||
No comments...
|
|
|||
|
|||