|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 4 νύχτες, 4 νομοί στην Κρήτη
Γιάννη, περαν της πλάκας του φίλου (έχω πέσει κάτω απο τα γέλια), καταπληκτικό ταξιδιωτικο κι υπέροχες φωτό! |
|
|||
|
|||
Πανέμορφη βόλτα και πανέμορφες εικόνες από την αγαπημένη Κρήτη.
Ευτυχώς κατάφερα να έρθω 3-4 φορές και να χαρώ κάποιες από τις ομορφιές της, πέρασαν όμως αρκετά χρόνια και ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να ξανάρθω!!! |
|
|||
|
|||
Θεοκουζουλε, Χρονια Πολλα ετεροχρονισμένα.
|
|
|||
|
|||
Γιάννη, μας έδειξε κάτι ομορφιές της Κρήτης αλλά μας έκανες κ ζηλέψαμε...
Σκέφτηκα, ότι μας πιάνει τρέλλα να κάμουμε χιλιόμετρα στα Βόρεια κ χάνουμε τα όμορφα... Ιδέα μου έβαλες για ένα γυράκι της Νήσου.... Να δούμε πότε θα τα καταφέρουμε. Να είσαι καλά που μας έδειξες τις ομορφιές. |
|
|||
|
|||
Γιαννη το απολαυσα το 4ημερο σου!Πολυ ομορφες εικονες και εβγαλες το ταξιδι στο χαρτι και για μας... Χρονια σου Πολλα και ...μην πλενεις τη μηχανη ρε συ...κριμα ειναι...δεν της πανε τα γυαλιστερα θελει χωμα και λασπη για να δειξει ποια ειναι και ποσο Κυρια ειναι!Παντα τετοια φιλε!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο φίλε! Υπέροχα τα μέρη!
|
|
|||
|
|||
γκαρντασακο μου να περνας παντα υπεροχα στα ταξιδια σου...
μας ταξιδεψες με τις φωτογραφιες σου,.,.,.,., να σαι γερος να ταξιδευεις.,.,,..,.,. οι φωτο σου γινονται ολο ενα καλυτερες.,.,.,,.,,. τα φιλια μου απ τη σαλονικη |
|
|||
|
|||
Γειά σου Γιάνναρε και Μιχάλη με τα ωραία σας. Περάσατε και απο το χωριό μου είδα. Πάντα τέτοια ρε παιδιά και στην επόμενη με καλό
Last edited by MARK; 08-07-2013 at 21:06. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να εισαι γερός φιλε και να το ξανακανεις |
|
|||
|
|||