|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επαναπρογραμματισμός ECU BMW GS 1100
Απόσπασμα:
Υποψία ήταν να μην το είχες υπόψιν κάτι θα άρχιζα να ανησυχώ!!!
|
|
|||
|
|||
Παιδιά ότι θέλετε εδώ είμαι. Αξίζει η νέα χαρτογράφηση, το δοκίμασα χωρίς φίλτρο το απόγευμα κ το μηχανάκι πετάει. Ψάχνω να βρω Κ/Ν τώρα αν έχει κανείς κανένα μεταχείρω ας στείλει pm. Για όποιον θέλει τσιπάκι, για gs 1100 του στέλνω απλά ένα τσιπ κ το κουμπώνει, για 1150 θα πρέπει να μου στείλει πρώτα το δικό του να διαβάσω τους χάρτες κ να του το ξαναστείλω πίσω μαζί με ένα νέο με βελτιωμένη χαρτογράφηση.
Η μόνη δυσκολία αν προκύψει είναι σε μηχανάκια με immo όπου εκεί θα πρέπει να έρθει όλος ο εγκέφαλος στον πάγκο. Έψαξα μόλις για σχετικά θέματα στο net κ διαπίστωσα ότι παίζει μία σύγχηση περί του θέματος ενώ τα πράγματα είναι απλά. Επίσης για να μην παρεξηγηθώ, το κόστος για κάθε τσιπάκι, επειδή είναι η δουλειά μου σαν τεχνικός υπολογιστών, θα είναι 10 ευρώ + την εργασία μου, κόστος πολύ χαμηλό που δεν ανταποκρίνεται σε προγραμματισμούς που γίνονται επαγγελματικά από εταιρίες σε άλλα αυτοκίνητα κ μηχανές. Η δουλειά που γίνεται είναι ακριβώς η ίδια με τις εταιρίες tuning. Αυτό λόγω του forum που φιλοξενεί τις μοτοσυκλετιστικές ανησυχίες μας.. Φιλικά πάντα κ επειδή είμαι νέος στο forum που προέκυψα λόγω της αγορά του gs, ελπίζω πάντα να μη παρεξηγηθώ.. Στη διάθεσή σας αν μπορώ να βοηθήσω. Last edited by JohnGS1100; 29-08-2012 at 22:40. |
|
|||
|
|||
πολυ ενδιαφερον
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα περασετε και απο Βολο ? μπραβο Γιαννη, πολυ καλη δουλεια |
|
|||
|
|||
Aψογος φιλε μου!
Καθαρα λογια και δουλεια, επιβαλλεται οι 1100ρηδες να εκμεταλλευτειτε αυτη τη γνωριμια! |
|
|||
|
|||
βολο ..τσιπουρο στο μποκο και τσιπαρισμα πανω...
μετα με 210 το κατεβασμα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γουστάρω να γεμίσω το προαύλιο του μαγαζιού με BMW GS. Θα χει σόου το θέαμα |
|
|||
|
|||
...βαλε ενα chip απ ολα και ερχομαι...
..ο commander ετοιμος... και ναι μαλλον θα αλλαξεις καριερα.. |
|
|||
|
|||
Οι γνωριμίες είναι ο σκοπός μου, αν κ έχω ψιλοτρελάνει την γειτονιά κ τους πελάτες να τους "γράφω" κ να ρυθμίζω βαλβίδες κ ABS στο μπαούλο. Φοβερό μηχανάκι παιδιά, δε περίμενα τόση απλότητα, πληρότητα κ απόλαυση στην οδήγηση.. Ελπίζω να κάνω το μαγικό ταξίδι στην Ευρώπη που έχω στο νού μου κ με κάποιους από το forum για παρέα.
Το ταξίδι στα Κύθηρα πάντως πρόλαβα κ το έκανα με το Varadero πριν 5 συν αυτά έτη. Έφτασα σε 2 μέρες μέχρι την άκρη του νησιού, στο τελευταίο καφενείο κ βγήκα φωτογραφία στο τελευταίο τραπέζι καθισμένος στην τελυταία καρέκλα.. Μου φάνηκε μικρή η ελλάδα με τέτοιες μηχανές .. Edit : Sorry για το off topic. Last edited by JohnGS1100; 29-08-2012 at 23:36. |
|
|||
|
|||
Γιάννη καλησπέρα σε R1200GSA του 2008 γίνεται χαρτογράφηση
|
|
|