|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "ΒΜW Aνδριόπουλος ΑE" προς τα μέλη του GS Forum !!!
Ευχαριστούμε την BMW Ανδριόπουλος!
Χίλια ευχαριστώ στο "mario" και μπράβο στο GS Forum !!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "ΒΜW Aνδριόπουλος ΑE" προς τα μέλη του GS Forum !!!
Πάμε για επιθεώρηση στρωσίματος στον Κ. Ανδριόπουλο
|
|
||||
|
||||
Η εταιρία ενημερώθηκε ... καλά στρωσίδια ...
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει κάποια αντιπροσωπεία που να κάνει κάποια έκπτωση/προσφορά/δώρα για την αγορά καινούριας μοτο; Οπως εχω γράψει αλλού εντός τριμήνου θα αγοράσω το f700gs και έλεγα να ξεκινά για να έπαιρνα σβάρνα τους αντιπροσώπους.
Ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
Πριν λίγο παρέλαβα από το service στρωσίματος τη μοτοσυκλέτα. Ήταν έτοιμη, κομπλέ, ενημερώθηκα για τις τεχνικές επεμβάσεις και ελέγχους, είπαμε και 2-3 άλλα πραγματάκια. Όλα ήταν πολύ καλά, ευχαριστώ το GS forum & Β.Α Ανδριόπουλος Α.Ε. , συνεχίστε την καλή δουλειά
|
|
|||
|
|||
Νικόλα καλημέρα ένα ραντεβού κι εγώ για μια αναβάθμιση!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όλα οκ και άψογα για ακόμη μια φορά! Μπράβο παιδιά συνεχίστε την καλή δουλειά!! Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Θέλω και εγώ ένα σέρβις 30000 χλμ Νικόλα
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστουμε!!
|
|
|||
|
|||
Έγινε το σερβις όλα καλά εκτός από μιά πλακέτα που θα την έχει την Τρίτη που θα ξαναπάω. Ευχαριστώ τον Νίκο και το φόρουμ
|
|
|