|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έχετε καμιά πρόταση για ροπόκλειδα..
Απόσπασμα:
εγω ειναι αθηνα............ |
|
|||
|
|||
Μόλις γύρισα σπίτι! Ο χυμος έγινε μπύρες, και οι πεστροφες, κοψιδια !!!
Την έχω κάνει πάλι ταράτσα . Άντε να κοιμηθώ τώρα με τέτοιο στομάχι.... Αχ, αυτα είναι μερικά απο τα βάσανα του χωριού .... |
|
||||
|
||||
... σε λυπόμαστε ...
|
|||
|
|||
Δείτε την μάρκα Norbar. Είναι από τις κορυφαίες. Τσεκάρετε στο www.pikounistools.gr
Εγώ αυτό πήρα και είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος. Sent from my iPhone using Tapatalk Last edited by Δήμος; 20-10-2012 at 12:00. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόταση-ομαδικής για ροπόκλειδα..
Απόσπασμα:
Καθόλου υπερβολικός.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόταση-ομαδικής για ροπόκλειδα..
|
|
|||
|
|||
παρεπηπτοντως θα ηθελα να σας πω οτι τα ροποκληδα περιοδηκα πρεπη να σεταροντε
δεν θυμαμε ομως τον μαθηματηκο τυπο διλαδη στα τοσα νιουτον ποσο βαρος βαζης στην ταδε αποσταση (ακτηνα) για να κανη το κληκ αργα κε σταθερα, κε να μην κανη δευτερο κληκ καπιος μηχανολογος, μαθηματηκος-φυσηκος θα μας αναφερη εγω το εμαθα κατα την εγκαταστασης μιας μεταληκης γεθηρας που επεπε να σφυκτου καπιες βηδες στα 1200 νιουτον-μηττερ |
|
|||
|
|||
Παρτε και μια πρόταση και από μένα.....να τονίσω ότι το πήρα πριν 5 μήνες στα 150 ευρώ ΧΩΡΙΣ απόδειξη και τώρα βλέπω ότι έχει πέσει(μου ήρθε με την ονομασία carolus της gedore....)το χρησιμοποιούν πολλα συνεργεία και έχει και εξουσιοδοτιμενο σερβις ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ...μέχρι στιγμής τα πάει ΠΕΡΙΦΙΜΑ....
εδώ
Υπαρχει και φιλαρακι μας που εμπορεύεται τα προϊόντα AXEL(o οποίος γράφει κιολας στο forum μας σαν AXEL Λευτέρης το όνομα του) να τον ρωτησω αν θέλετε για μαρκα-τιμη και αν παίζει καλύτερη τιμή σε περίπτωση ομαδικής....... Last edited by jtnakos; 21-10-2012 at 04:09. |
|
|||
|
|||
Αυτα που έβαλε ο Δήμος είναι τα κορυφαία,
η εταιρία αυτή δίνει τα προιόντα της σε πολλές άλλες |
|
|