|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλοιφή που να καλύπτει τις γρατζουνιές
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΙΛΕ
ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ |
|
|||
|
|||
ποιο θα βοιθισει αρχιγε μου?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πρόσφατα έκανα ένα γδάρσιμο στο ρεζερβουάρ με το κλειδί και σε 2 λεπτά με κάτι μαγικά που έκανε το ξαφάνισε... Χώρια τις αναπαλαιώσεις και ανακατασκευές που κάνει... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ωραιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσ!!!!!!!! :sm5:
|
|
|||
|
|||
εμενα μιας και ειμαι συναδελφος θα μου επιτρεψετε να εχω διαφορετικη αποψη.δε βαφεις(κι ας ειναι το χρωμμα μονης)εκτος φουρνου χωρις να το ψησεις χωρις να εχεις το σωστα κυβικα αερα.το η επιφανεια "ματαρει"(περα απο τα σκουπιδια).αυτο που παιρνεις δεν ειναι το μαξιμουμ των δυνατοτητων το υλικων που χρησημοποιεις σε οτι αυτο συνεπαγετε σε προστασια αντοση κλπ. οτι γυαλζει δεν ειναι και καλο(κατα το οτι λαμπει..)
επισης η αλοιφες δεν ειναι κατι το μαγικο.απο τα καλυτερα προιοντα ειναι η Farecla ζητηστε την ψιλη και τη χοντρη. εφαρμοζετε πρωτα τη δευτερη και μετα την πρωτη.σε πολυ καθαρη επιφανεια με μακο(κατα προτημηση) υφασμα αλλα και με χαρτακι κουζινας. η χρηση τους εχει νοημα εφοσον δεν εχουμε αφερεσει το υποστρωμα του χρωματος |
|
|||
|
|||
ευχαριστουμε billy για τισ πληροφοριες,,,,,,,,
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
περισυ βάφοντας την ιδια μερα ενα "λασποτηρα" απο touono 1000 aprillia(τον καναμε τριχρωμο στα χρωμματα της μηχανης) και ολα τα πλαστικα απο χτ660(2006) τους ειχε επισημανθει συτο για τις βιδες και το βερνικι (το χρωμα ηταν διπλης φυσικα)στο απριλια το εβαλα εγω με o-ring το χτ μονος του χημα.ο λασποτηρας (που ειναι και πολυ δυσκολο σημειο απο αποψη αντοχων βερνικιου -χρωμματος)ειναι τζαμι και το χτ σε 1 μηνα ξεφλουδισε ολο!!!φυσικα και ανελαβαμε δωρεαν να του τα ξαναβαψουμε(αφενος για το ονομα μας)αφετερου γιατι αφησαμε να τελειωσει καποιος αλλος(κι ας ηταν δικο του το μηχανακι) τη δουλεια τη δικη μας. θελω να πω πως ολα ειναι σχετικα.καλο ειναι ο κοσμος να μαθει πλεον τη δομη του συγκεκριμενου επαγγελματος να μην τον πιανουν κοτσο (φυσικα δεν κανω διαφημηση μιας και το μαγαζι μου ειναι επαρχεια ετσι σας λεω την εμπειρια μου χωρις να κατηγορηθω για κατι αλλο) |
|
|||
|
|||
Φώτη μια καλή λύση που θα σε βγάλει από το τριπάκι να το ξαναβάψεις είναι το μανό για το νύχια μια που το χρώμα σου είναι κόκκινο και βρίσκεις όλες τις αποχρώσεις ! Με προσοχή χωρίς πολύ χρώμα πάνω στο πινελάκι! Το μανό έχει γυαλιστικό μέσα και θα επουλώσει την ζημιά!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|