|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χριστουγεννιάτικα στην Βιέννη???
Καλά να περάσετε παιδιά καλά Χριστούγεννα και με το καλό να επιστρέψετε
|
|
|||
|
|||
Μπραβο φιλος καλες γιορτες να εχεται...
|
|
|||
|
|||
Πω πω τι μου θύμισες;;;Ήμουν εκέι πριν 3 χρόνια.Θα περάσετε σούπερ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά Χριστούγεννα, καλά να περάσετε και καλές ανταποκρίσεις. Ααα! και να μην ξεχάσεις να διαδόσεις στους κρυόκ@λους πως τα σκίτσα τους και η γελιογραφίες για την Ελλάδα δεν μας έκαναν πιο Ευρωπαίους. . . ακόμα τρώμε σουβλάκος |
|
|||
|
|||
Μπράβο Θανάση, Καλές Γιορτές να περάσετε,
και μην ξεχάσεις να φέρεις κανένα γλυκό π.χ τρίγωνα!!! |
|
|||
|
|||
Βάνα, Θανάση καλό ταξίδι, να περάσετε όμορφα!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πασχάλη, σου εύχομαι καλό ταξίδι κ να περάσετε όμορφα Χριστούγεννα! Μόλις ανεβώ Θεσσαλονίκη, θα βρεθούμε οπωσδήποτε! Να έχετε όμορφα Χριστούγεννα! Feliz Navidad λοιπόν! Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τρίγωνα Βιέννης Αργύρη!!! Ευχαριστώ φίλε γιά τις ευχές σου, κ να είσαι σίγουρος ότι θα περάσω καλά, γιατί ξέρω να τα περνάω καλά! Το ίδιο κ ηΒάνα (Syvaris)! K εσύ φίλε, να τα περάσεις όμορφα κ να χαμογελάς πάντα! Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τους είπα κ γιά τα κοντοσούβλια, τα εξοχικά κ τα κοκορέτσια που τρώς φίλε μου! Σ' έδωσα κανονικά στα ξαδέλφια της Μέρκελ.... Φίλε να περάσετε όμορφα κ Καλά Χριστούγεννα κι από 'μας! Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά γιά τις ευχές σας! Θα τα πούμε συντόμως! Jefe |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά στον Παναγιώτη, στον Μάριο, στην Μαρία κ στην Δέσποινα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 23-11-2010 12:00 |
Βενζίνη 1,398€ δίπλα στην Aldi στην Πειραιώς.... | george1968 | Διάφορα | 15 | 28-08-2010 10:02 |
"Χρυσές δουλειές" για το RTL, χάρη στην επιστροφή Σουμάχερ στην F1 | MARK | Αγώνες | 1 | 16-03-2010 18:39 |
Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 20:45 |