|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η εβδομάδα μας στην Ιθάκη
Ωραιος ο Μιχαλης!!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε παιδιά …. Αυτό πάει να πει έχω καλή διάθεση και περναω καλά…. πολύ χαίρομαι που περάσατε ωραία στην Ιθάκη …γιατί είμαι από εκεί … και πάω κάθε καλοκαίρι…. φυσικά το λατρεύω αυτό το νησί….
Από ότι είδα πήγατε στο ομορφότερα μέρη ….του νησιού κιονι ,Αι Γιάννη , γιδάκι μέχρι και στο Λαζαρετο ανεβήκατε… εγώ έχω να ανέβω κάτι χρόνια …. Κατά σύμπτωση πριν μισή ώρα πόσταρα για την Ιθάκη Info …και μετά είδα το post σας…. !!!!!! Θα είμαι εκεί από 1/8 -15/8 όποιος έρθει να επικοινωνήσει…… Ι.Γ Θα έχω αμάξι δυστυχώς ……η Μπέμπα ...Αθήνα έχει προτεραιότητα η άλλη Μπέμπα η Μελίνα!!!!!! |
|
|||
|
|||
Μήπως να μην κατέβαινες Ερμιόνη…? Μήπως έχεις καμιά δουλειά?...
Εμείς θα κατέβουμε από 5 μέχρι τέλος Αυγούστου. Πλάκα κάνω, πάρε Σταματία, βάλ΄ τη στο κουπί και σας περιμένουμε. Θα έχω και τον Oscar Δεν στον δίνω όμως για κουπί… Όσο για Ιθάκη τώρα... Κιόνι... ΑΡΧΟΝΤΑ. Last edited by ckk; 19-07-2011 at 22:13. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Έ ρε χλίδες… και μεις με την βάρκα, που να σκάσουμε μύτη ρε Μιχαλιό…? Θα σας έρθουμε οπωσδήποτε. Μια Χινίτσα… επιβάλλεται. Και πανιά… Το σκάφος τί έγινε? Απόσπασμα:
Έχω και tender στην οικογένεια… |
|
|||
|
|||
Μπράβο Μιχάλη, πάντα να περνάτε έτσι και καλύτερα!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο Κυριάκος θα μας το βάλει στο νερό στο Χέλι την 29/7, δεν θέλω να το βάλω στην Ερμιόνη αυτή την φορά για να αποφύγω την διαδρομή Ερμιόνη - Χέλι και την μπουκαδούρα εκεί. Χτυπάει η βάρκα μου εκεί μέσα. Οπότε θα μας το βάλει στο Χέλι για να έχω άμεση πρόσβαση Χινίτσα, Βερβερόντα και Σπέτσες. Σας περιμένουμε Χρήστο. Πάρε με όταν είσαι κοντά να σου κρατήσω θέση στο μώλο μπροστά στο ξενοδοχείο. |
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά,νασται καλά,αγάπη καλή διάθεση και τίποτα δεν μας σταματά......
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέα κλεψιά στην τσέπη μας !!!!!!!!!!!!!! | transporter | Επικαιρότητα | 8 | 02-07-2011 12:09 |
Προσφορά για αλλαγή ταπετσαρίας στην σέλα μας...... | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 19-01-2011 23:22 |
Αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι βρήκαν το παλάτι του Οδυσσέα στην Ιθάκη | gsmaniac | Πολιτισμός | 8 | 22-08-2010 10:10 |
Μικροδιακοπές στην λειτουργία του φόρουμ μας ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 21 | 12-03-2010 10:35 |
Νέος παπάς στην ενορία μας | soter3gm | Ανέκδοτα | 13 | 31-08-2009 18:26 |