|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σβησίματα-πρόβλημα με ρελαντί...
Ευχαριστώ.Μέχρι στιγμής πάλι δουλεύει ρολόι χωρίς να πειράξω τίποτα.Απλά αναμένω όταν θα το ξανακάνω να πάω απευθείας σε μηχανικό γιατί μόνο έτσι θα μου δώσουν απάντηση.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πρωτα δοκιμασε να το βαζεις μπροστα στο κεντρικο σταντ καθως και να την αφηνεις και το βραδυ ετσι στο διπλο δηλαδη. Για δες το αυριο και μας ξαναλες.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωραιος ο BOXER!! Μαλλον βρηκε τη λυση φιλε!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ξερω οτι κανονικα δεν πρεπει να μενει στο πλαινο λογω των λαδιων στην κεφαλη αλλα μονο κ μονο για να μην καιει τα λαδια που μενουν εκει. Δηλαδη κ να την αφηνω στο διπλο θα ειναι κατι περιστασιακο δεν λυνει το προβλημα. Παντως θα το δοκιμασω. Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Ποιος τα λέει αυτά;;;
|
|
|||
|
|||
Μάλλον..άντε να δούμε |
|
|||
|
|||
τι βενζινη βαζεις? εγω ειχα προβλημα μια φορα με ΕΚΟ 100αρα και εσβηνε επισης. της βαζω απλη ΒΡ και δουλευει θαυμασια. πιθανον και αλλες βενζινες να δημιουργουν προβλημα.
|
|
|||
|
|||
''Στο ίδιο έργο θεατές''.
Χθές και σήμερα παρουσιάστηκαν τα προβλήματα με το ρελαντί να παίζει πάνω κάτω με τελικό αποτέλεσμα να σβήσει πάλι.Μετά από πολύ πίκρα πήγα σε διαφορετικό συνεργείο αυτή την φορά για δεύτερη γνώμη.Εκεί μπήκε στο διαγνωστικό αλλά και πάλι τίποτα.Μετά από λίγο άρχισε να μην δουλεύει και στα παιδιά καλά(πολυ μικρά σκαμπανεβάσματα).Δεν διαπιστώθηκε κάτι Σαν πρώτη λύση μου είπαν να ρίξω καθαριστικό βενζίνης και βλέπουμε αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ακούγεται κάτι δεξιά κάτω ενώ δουλεύει ο κινητήρας.Κάτι που πρέπει να ελεχθει και έχει να κάνει με τις βαλβίδες.Ο ήχος είναι κάπως σαν ''φτερούγισμα'' και μεταλλικός.Αυτό βέβαια κανείς άλλος μέχρι τώρα δεν το έχει ακούσει σαν πρόβλημα και εμένα μου ακουγόταν νορμάλ.Να τονίσω ότι η μηχανή προήλθε προ ολίγο καιρό από service σε άλλο συνεργείο χωρίς να διαπιστωθεί κάτι. Προς το παρών έβαλα το καθαριστικό και βλέπω. Άκουσα για κάποιο καλό μηχανικό στην Λάρισα.Ισχύει κάτι τέτοιο? Εδώ που έφτασα πρέπει να πάρω γνώμη και από άλλον., |
|
|||
|
|||
μάλλον πρέπει να σταματήσουν οι γνώμες και να μπει και κάνα χέρι
καλή δύναμη η Αθήνα σου πέφτει μακριά να "πεταγόσουν"; |
|
|||
|
|||
Eισαι μεγαλη καντεμοσαυρα μιλαμε..
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ασταθές ρελαντί σε f650gs; | Apirathos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 22-01-2011 18:21 |
πρόβλημα με την πίσω ανάρτηση R1200GS Adv 2009 | george1968 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 29 | 20-01-2011 14:54 |
Μοτέρ R1200GS μοντ 2004 με πρόβλημα | alpaneras | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 08-07-2010 14:21 |
BMW F 650 CS Scarver πρόβλημα με ιμάντα | skippybi | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 11-02-2010 16:26 |
Νομικό πρόβλημα ...................... | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 18 | 03-12-2009 12:01 |