|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για Αθήνα – Ηγουμενίτσα
φοβερη περιγραφη!!!
αντε και στην επομενη!!!! |
|
|||
|
|||
Πάντα στην ζωή σου να έχεις τόσο ζωντανά ταξίδια !! Καλές γιορτές φιλαράκο !!
|
|
|||
|
|||
Ευχομαι αυτο το συναισθημα να κρατησει για παντα. Σου παιζω τα φωτα για "καλη συνεχεια φιλε" !
|
|
|||
|
|||
Αυτα είναι! Περιμένουμε την επομενη σου αφηγηση! Καλή χρονια και χρονια πολλα!
|
|
|||
|
|||
Ωραία συναισθήματα!
:sm5: |
|
|||
|
|||
εγω ξέρω γιατι της μιλούσες έτσι. σου το έγραψα κ πριν απο ενα μήνα. σε βλέπω να παραγγελνεις το adventure πολύ σύντομα. να με θυμηθείς ότι δεν θα αντέξεις στον πειρασμο. ρώτα εμένα ρώτα και τον τζ'ωρτζη. ότι κ να καβαλάς 650, 1200, μελαχρινη ή κ ξανθια εγώ εύχομαι να το διασκεδάζεις.Καλωσόρισες κ θα τα πούμε από κοντά
|
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία περιγραφή και από οτι κατάλαβα το απόλαυσες πλήρως το ταξίδι σου!!Μπράβο σου και να έχει πάντα όρθια και συναρπαστικά χιλιόμετρα με το εργαλείο σου...
Να σε ρωτήσω κάτι...Η σπανακόπιτα που σε κέρασαν ήταν καλή??? |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίος ο φίλος μας ο Μάκης, Καλή Χρονιά να έχεις φίλε μου, καλές βόλτες και να μας τις περιγράφεις πάντα τόσο όμορφα!!!
Διάβασε και κανένα ταξιδιωτικό του δασκάλου (Jefe) του είδους και θα γίνεις ο πρώτος μαθητής!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλή χρονιά να έχεις φίλε Στέλιο και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η σπανακόπιτα είχε λίγο παραπάνω τυρί για τα γούστα μου αλλά σε κάθε περίπτωση καλύτερη από μία που είχα φάει πριν καιρό στα Χανιά ….. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσο για τον δάσκαλο jefe νομίζεις ότι υπάρχει κανείς σε αυτό το forum που να μην έχει διαβάσει / θαυμάσει το ταξίδι του στο Nordkapp; Ε εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 13:52 |
1200 χλμ σε 48 ώρες, Αθήνα - Βάλια Κάλντα - Αθήνα | frits | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 33 | 29-07-2010 16:55 |
Συμβουλές για ταξίδι εξωτερικό | mlock | Info ταξιδιών εξωτερικού | 22 | 25-09-2009 18:55 |
Φεύγω για ταξίδι... | thalassinos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 33 | 08-09-2009 09:57 |
Ερώτηση για ταξίδι. | mentorasou | Info ταξιδιών εξωτερικού | 5 | 03-09-2009 00:14 |