|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πιστός σκύλος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ουδέν σχολιον
Last edited by AKIS_21; 15-09-2012 at 09:25. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Επειδή είναι κομματάκι δύσκολο να εξαφανίσουμε τους ιδιοκτήτες των σκύλων τότε θα έλεγα ,για όσους πιθανόν ενδιαφέρονται, να παρθούν δραστικά μέτρα κατά των ενοχλητικών σκύλων.
Τα οργανοφωσφορικά φυτοφάρμακα είναι πανεύκολο να βρεθούν και μαζί με κάποιο δόλωμα (κρέας κλπ) φτιάχνουν δραστικότατες φόλες που εξασφαλίζουν τον παραδειγματικό και σίγουρο θάνατο του ενοχλητικών σκύλων. |
|
|||
|
|||
Πιστεύω ότι στη γη πάνω έχουν την ίδια θέση τα πάντα ο άνθρωπος ξεχωρίζει γιατί σκέφτεται και προστατεύεται δεν αφανιζει,ας εξαφανισουμε και τα περιστέρια και τις γάτες και οτιδήποτε ο καθένας θεωρεί εστία μόλυνσης άλλωστε έχουμε την δύναμη και το κυαλοΠροσοχή θέλει και σκέψη περισσότερο είπαμε έχουμε μυαλό???
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναπο τα κουταβια εχουν τον .........μεσα τους. Λιγο να τα αφησεις στην εκαναν. Εγω πριν 15 χρονια εχασα ενα απο τα καλυτερα Rott που υπηρχαν γιαρι το κουταβι πηγε και ξεθαψε ενα σακουλακι με δηλητηριο για σαληγκαρια που ειχε αφησει ο πατερας μου πισω στον κηπο και ειχε σκεπαστει με χωμα και το εφαγε . Δυο μερονυχτα ημασταν στην (εντατικη) με ορους και φαρμακα αλλα δεν την γλυτωσε. Απο τοτε προσεχω και το ατιδηποτε!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρε μάστωρα, βγαίνεις με μπαζούκα και πυροβολείς μυρμήγκια, Ή μάλλον σκυλιά. Δεν έχεις άδικο σε αυτά που λές, αλλά όπως τα λες χάνεις το δίκιο σου. Τώρα για τα μαρουλάκια σου... εσύ μπήκες στο ζωτικό χώρο των σκύλων και έκτισες πολυκατοικίες. Φόλες, κρέμασμα από τα νύχια, ξερίζωμα στόματος για να μην γαυγίζουν, τάπωμα πρωκτού, κόψιμο χαλινού του πέους και θα είσαι ευτυχισμένος. Και να δεις που από κοντά, μπορεί να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος… Εγώ πάλι κόρνες, δυνατές μουσικές κ εξατμίσεις ΔΕΝ τις έχω συνηθίσει. Βλέπεις? έχει να κάνει με το σε ποιο μέρος της πόλης μένεις. Γενικότερα μην τρεΛΛένεσαι και χαΛΛάρωσε, ρε καρντάση. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Διαταγές και απαγορεύσεις.....σπίτι σου....εκεί που σε παίρνει.... Ο συνφορουμίτης και εγώ μοιραζόμαστε το ίδιο χόμπυ που προυποθέτει σκύλο συνεργάτη, σκύλο που εφαρμόζει και τελειοποιεί αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένος.... Ειμαι 100% σίγουρος οτι το έγραψε ειρωνικά, χλευάζοντας ιδιαίτερα αυτούς που θεωρούν το σκύλο παιχνίδι με μπαταρίες, αυτούς που έχουν μικρό πουλί και παίρνουν σκύλο για να νομίζουν οτι τον εξουσιάζουν δίνοντας οδηγίες και απαγορεύσεις ώστε να νιώθουν "άντρες". Η δική μου τοποθέτηση με τις συγκεκριμένες φατσούλες ενέκρινε την ειρωνία που έβγαζε από την απογοήτευση για κάποια που διάβασε.... |
|
|