|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Relax
Σενάριο Σκηνοθεσία συμμετέχοντες, όλα υπέροχα....
Πολύ ωραίο το βίντεο, |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία όλα τα video...!!
|
|
|||
|
|||
Γιώργη.....εισς ωραίος
|
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως χαλάρωσα!
Καμιά φωτογραφία της πρωταγωνίστριας έχουμε; |
|
|||
|
|||
μπραβο στον αντιπαθητικο αντικαπνιστη.......
μετα απο τοσα χρονια και η γρια γουργουραει?????? τι μαρκα ειναι....... |
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφη βόλτα!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αμέ! Πως δεν έχουμε! (και υπ' όψιν, ουδέποτε έχει γίνει τσόπερ ) Ας ξύπναγα νωρίς προχτές την Κυριακή και θα μας κυνηγάτε στα βουνά του Υμηττού! Το φουρκόνι της Zundapp στο βάθος, είναι πλήρως λειτουργικό του Βασίλη Μαγγανά στη Βάρη... Καμάρωνα ιδιαίτερα για τον "μοναδικό" συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων που της είχε κάνει ο καλλιτέχνης αναπαλαιωτής Βασίλης Καφέντζης μέχρι που είδα πρόσφατα μια Harley του 30'τόσο σε μία έκθεση και έμεινα με το στόμα ανοιχτό... Ημερομηνία κατασκευής, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 1956, vin 362109 (κινητήρας και πλαίσιο), ήταν δηλαδή το 22.108ο μοντέλο της σειράς της και πουλήθηκε την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 1957 στην Karlsruhe από έναν dealer ονόματι Göhler. Στα χεράκια μου "έπεσε" πριν 2 χρόνια και ακόμη στρώνει. Είχε αναπαλαιωθεί πλήρως με σχεδόν τα πάντα δικά της από αγοράς της και τα τελευταία 20 χρόνια είχε μείνει κλεισμένη σε μια αποθήκη... Είναι 247cc και έχει ζωντανά 15 ολόκληρα αλογάκια που της δίνουν μια τελική 128χλμ/ω! Εγώ την έχω πάει μέχρι 115 (gps) H BMW την έβγαζε σαν "Touring Model", δηλαδή την πρότεινε για να βολτάρεις τις Άλπεις και την Ευρώπη και για να διασχίζεις την Αμερική σύμφωνα με το αμερικάνικο διαφημιστικό που κυκλοφορούσε... Ήταν μια (R)T της εποχής της δηλαδή... Είναι από τα πρώτα μοντέλα της BMW που είχαν τον άξονα καλυμμένο πλέον όπως είναι και σήμερα και τον κινητήρα βιδωμένο κατευθείαν πάνω στο πλαίσιο, κάτι που το άλλαξαν στο αδερφάκι μοντέλο R27 και του έβαλαν ελαστικά παρεμβύσματα. Καίει 3,3lt/100km και έχει μέγιστο βάρος έλξης 480kgr των 158 δικών της συμπεριλαμβανομένων... Την χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη και κάνει από 60 έως 100χλμ πολλές φορές μέσα σε μια μέρα. Μεταφέρει ένα ολόκληρο καροτσάκι του σούπερ μάρκετ με τις σακούλες κρεμασμένες δεξιά κι αριστερά στην πίσω σέλα... Το επόμενο μονοκύλινδρο που έβγαλε η BMW, από το 1966 που σταμάτησε το R27 ήταν το Funduro... Μερικές μπροσούρες της εποχής της Με τραγιάσκα, γυαλί ηλίου και φακιόλι απαραιτήτως! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χάρλεϋ!!! |
|
|||
|
|||
Πραγματικά το απόλαυσα... Γιώργο σ' ευχαριστούμε φίλε!
|
|
|